recomandare service
![]() ![]() ![]() |
recomandare service
Reckno |
![]()
|
||
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|||
FUHRER |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 15 December 07 ![]() |
Ce vrei sa spui prin "facut directie" ?
|
--------------------
DACIA
Logan
2014/ Laureate/ 0.9 TCE
|
|
gonzo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 10 October 06 ![]() |
Eu am fost pana acum de 2 ori la Auto Nesti. Fac treaba buna, doar ca nu fac si curat dupa ei. Cand am vopsit partea stanga la ei, mi-au dat masina plina de praf inauntru, si cand am inlocuit caloriferul de caldura, mi-au varsat o gramada de antigel prin masina. La alt service Dacia nu am mai fost.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Estate
2005 1.6 16v ex Fiat GP 1.3MJet
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
chiar nu a facut nimeni pana acum kitul de distributie sa imi zica unde l-a facut si cat a costat?
|
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
FUHRER |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 15 December 07 ![]() |
Referitor la distributie, sunt eu in tema, tre sa ma duc cat de curand...deci...gasesti in Vitan kit distributie original Dacia la 160 RON+curea alternator+curea aer conditonat = 220 RON(in total). Am vb la Motor Service Diham si e in jur de 200 RON manopera, daca nu te conving cumva sa schimb si pomba de apa, care e vreo 250 de RON. Apropo un kit de distributie cumparat din service te costa 300 RON....No comment......am o ciuda pe hotii astia din service....mai dureros e ca nu le poti face nika....inca, doar sa te duci in alta parte!
|
--------------------
DACIA
Logan
2014/ Laureate/ 0.9 TCE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:09 |