Masina cu aer comprimat. Ati cumpara asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
Masina cu aer comprimat. Ati cumpara asa ceva?
Don_Gabriel |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 27 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981/Berlina
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca e o masina proiectata sa coste 2000-3000 de euro, exportul ei in Romania ar fi o tampenie dpdv economic. In plus, presupunanad prin absurd ca o aduci si se poate inscrie (desi treaba cu normele cu siguranta e adevarata), unde o alimentezi ccu aer comprimat?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Am si eu o intrebare: cat platim taxa de prima inmatriculare/ de mediu, pentru ea? Ca nu se poate don`le, orice masina polueaza mediul...
![]() |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
De mult ma gandeam la o astfel de masina ...
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 27 Feb 2008, 16:46 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Si aerul comprimat nu te costa? Sau sufli tu si il comprimi? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Era o melodie... se numea "dau la pompa!" Asa si el, s- a terminat aerul? da la pompa!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Intreb si eu .... la ce presiune functioneaza ? ca daca nu-ti trebuie presiuni f mari , poate-l umplii la o vulcanizare ( ca tot e gratis )
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
praxis |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 73 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Am citit si eu mai demult de masina asta, si imi aduc aminte ca avea si un compresor cu care o incarcai "acasa"... dura cateva ore plinul de aer
![]() Eu sincer mi-as lua asa ceva, dar sa se mai dezvolte putin tehnologia si sa nu fie facuta de TATA MOTORS ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L + GPL
1996
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Nu iti place Tata Motors? Dar Land Rover sau Jaguar iti place?
Un airbag, un ABS se poate monta oricand daca vor sa o vanda in Europa. N-o vand cu 3000, o vand cu 3500 euro si tot au dat lovitura. Lumea cumpara masini chinezesti cu jumatate de stea EuroNCAP si Logan-uri de 12.000 de euro. Credeti ca n-o sa se gasesasca cine sa cumpere si asa ceva?! |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Don_Gabriel |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 27 February 08 ![]() |
Eu as fi primul cumparator... si nu ma intereseaza absolut deloc airbag-urile atat timp cat pot merge cu masina aproape gratis, avand in vedere ca are costuri de 10 ori mai mici decat orice alta masina de la ora actuala.
Si sa fim seriosi nu airbag-ul iti salveaza viata, tu trebuie sa ai grija de viata ta prin condus prudent si sa tii cont intotdeauna de cei 3 factori ai conducerii preventive: omul, drumul si masina. |
--------------------
Dacia
1300
1981/Berlina
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Degeaba are airbag daca bara masinii din fata e pe locul genunchilor tai...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
praxis |
![]()
|
QUOTE(raqzvan @ 28 Feb 2008, 17:35) Nu iti place Tata Motors? Dar Land Rover sau Jaguar iti place? Un airbag, un ABS se poate monta oricand daca vor sa o vanda in Europa. Sincer nu-mi place nici Land Rover nici Jaguar ![]() Nu e vorba doar de airbag, e vorba ca intr-un accident din care ar trebui sa iesi cu mici zgarieturi ajungi HotDog... QUOTE(Don_Gabriel @ 28 Feb 2008, 20:03) Si sa fim seriosi nu airbag-ul iti salveaza viata, tu trebuie sa ai grija de viata ta prin condus prudent si sa tii cont intotdeauna de cei 3 factori ai conducerii preventive: omul, drumul si masina. Conduc foarte prudent si totusi am avut pana acum un accident si multe alte peripetii pe drum din cauza altora... QUOTE(einstein1984 @ 28 Feb 2008, 20:30) true... true... |
--------------------
Dacia
1310 L + GPL
1996
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
oare ce viteza poate sa atinga tampenia asta de va faceti asa multe griji pentru siguranta? eu cred ca mai mult de 30 la ora nu merge
edit : imi retrag prostia de mai sus, am citit pe threadul celalalt ce viteza atinge ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 29 Feb 2008, 00:04 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
praxis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 L + GPL
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:43 |