DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> nu stiu ce are

BV07DEF
post 28 Feb 2008, 19:37
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salutare
nu stiu daca o sa ma exprim prea bine dar sper sa ma fac inteles.
problema mea se manifesta astfel:un timp de (3 4 min)masina merge super bine dupa care incepe sa dea rateuri mai ales cand incerc sa accelerezdupa care incepe sa tremure si in sfarsit sa se opreasca.am schimbat si platina si bujiile si capac delcou si fise dar nimic parca e nebuna.si cum am spus intr-un topic mai recent si turometru a luato razna.arata ce are el chef nu ce ar trebui.nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai schimb ce sa repar.sfaturi si pareri.

off topic
cum reusesc si cu ce scula pot sa scot siguranta care este pe rotorul electromotorului asta ptr a schimba bendixul

--------------------
DACIA 1300 1977 LUX - BVO7Dxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mircea.a
post 28 Feb 2008, 20:25
Post #2

Posesor Dacia din 1987

1.Probabil ca trage aer fals pe undeva sau poate sunt probleme cu lantul de distributie.
2.Se prinde rotorul intr-o menghina, se pune un patent peste inelul de siguranta si se loveste cu un ciocan pana trece peste inelul de otel, apoi se scoate inelul de otel cu o surubelnita.

Mult noroc.

--------------------
Dacia Logan Kissfm 1.5 dCi 85 cp. 2008 - B-83-WUF
Dacia Logan KissFM 1.5 dCi 85cp B-83-WUF
+
kalyyyyyy
post 28 Feb 2008, 20:42
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Votez tot pentru aer fals.Am patit ceva asemanator.La mine era de vina furtunul de vacuum relanti dar poate fi deasemenea furtunul de vacuum servofrina sau t-ul de plastic.Ideea e ca are o fisura,plasticul se incalzeste,se dilata si deschizaura permite circularea aerului mai bine.Verifica-le atent pe cele enumerate,prealabil curatate.

--------------------
Clio 3 2007, dci 70cp
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 06:58
Forum Renault