Buton geam electric
![]() ![]() ![]() |
Buton geam electric
bogdanstate |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 16 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- GL 10 STA
|
|||
bogidan21 |
![]()
|
![]() Lipsa de inspiratie Group: Members Posts: 188 Joined: 12 August 06 From: Brasov Romania ![]() |
becul nu poti sa-l schimbi dar poti sa pui un led smd.
poti apela cu incredere la dsign sau dydycom. bafta |
--------------------
Dacia
Logan
preferance 2006 Noiembrie 19
- BXXRXI Bleah
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Si de ce ma rog nu poate schimba beculetul?
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
bogdanstate |
![]()
|
ideea e ca nu vreau sa fac improvizatii sau sa stau sa trimit butonul pe nu stiu eu unde
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- GL 10 STA
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Aia din service abia asteapta sa iti ia butonul cu impuls ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
SI totusi ... de ce nu se poate schimba beculetul?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu auzi mah ca nu vrea improvizatie? De la brichetele ala ti se trage ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Pai ce e mare improvizatie sa dai jos capacul si sa pui un bec nou lipit in cele 2 puncte? Daca si eu am reusit atunci cu siguranta poate oricine
![]() |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@bogdanestate, schimba tu beculetul acela ... nu are rost sa mergi in service pentru atat.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
bogdanstate |
![]()
|
Asta vroiam sa stiu, daca se poate schimba. O sa il scot si daca e ma duc la electrician si mi-l schimba.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- GL 10 STA
|
|
bogidan21 |
![]()
|
![]() Lipsa de inspiratie Group: Members Posts: 188 Joined: 12 August 06 From: Brasov Romania ![]() |
Da m-am exprimat gresit nu e vorba ca nu poti sa-l schimbi ci ca e mai dificil. Vezi ca in buton o sa vezi o placa cu circuite, NU incerca sa o scoti de acolo ca nu iese si daca totusi reusesti sa o scoti poti sa arunci butonul.Unde e butonul lipit o sa ai doua circuite cu niste puncte de fludor mai indepartate unul de celalalt. asta daca nu poti sa lipesti pe punctele unde e lipit becul din fabrica sunt foarte apropiate unul de celalalt.Sper ca intelegeti ce vreau sa spun.Daca vrei Bogdane iti pun eu o poza cu interiorul lui si iti arat cum am pus eu Led in buton.
|
--------------------
Dacia
Logan
preferance 2006 Noiembrie 19
- BXXRXI Bleah
|
|
bogdanstate |
![]()
|
te rog frumos, daca poti
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- GL 10 STA
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cauti la magazinele de piese electronice ''bec pentru scala'' de 12V. Pe cel vechi il indepartezi cu o unghiera. Dupa ce faci asta iti vei da seama singur ce ai de facut.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Becul asta de scala are aceleasi dimensiuni fizice ca si cel din buton? Cu un led si R adecvata nu merge?
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt si ceva mai mici daca cauti insa lumineaza la fel. Merge si cu led insa lumina ledului este mai alba ca cea a becului.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
@Kostica, merge chiar foarte bine. Rezultatul va fi unul chiar mai bun decat cel original ... asta daca te pricepi.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cam asa arata la interior i ars beculetu ala.
Attached thumbnail(s) DSCF0409a.jpg ( Size: 97.16k ) Number of downloads: 509 |
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
adiya |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 5 Mar 2008, 16:21) @Kostica, merge chiar foarte bine. Rezultatul va fi unul chiar mai bun decat cel original ... asta daca te pricepi. ![]() Ce imi place la tine este ca raspunzi la subiect. Sau poate n-ai inteles...Omu' vrea sa-si inlocuiasca becu'. Nu sa puna led; sau mai degraba leduri caci nu stiu cum va arata bordul lui cu 3 botoane cu becuri si unul cu led. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Am gasit bec identic la 1 Ron bucata. Trebuie sa gasesc solutia sa-l indepartez pe cel ars si sa-l lipesc pe aceleasi puncte de lipire sau cele laterale prezentate , cu o izolare corespunzatoare.
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
florinspp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 24 August 06 ![]() |
aceeasi problema si la mine.inlocuit becul ars,cu becul de la butonul geam fara impuls.(aveam disponibil butonul,ca l am inlocuit pe cel din dreapta,cu impuls)este un pic mai mare beculetul ,dar nu e nici o problema.cel ars l am taiat cu o unghiera,cel bun l am lipit la cele doua puncte de cositor.
|
--------------------
dacia
logan
2005 ambition
- BxxFIO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:52 |