Site masini second
![]() ![]() ![]() |
Site masini second
guliver |
![]()
|
||
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cred ca acolo o sa gasesti masini conduse numai de batranei ...
This post has been edited by IRONICK: 29 Feb 2008, 12:17 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
50% din anunturi sunt pe bune. Restul sunt puse la sto, sau vandute de mult, ti le rezerva telefonic, si cand ai ajuns acolo te imbie cu altceva, ca, chipurile cea rezervata tocmai s-a dat. Bine, sunt si tepe serioase, cu avans inainte si la revedere dupa, dar mai putine, putini naivi mai pun botul la asa ceva.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Stiu 4 masini luate de sefii mei, un Opel Vectra Caravan 3.0 CDTI model 2004 cu 130000 km, masina a fost luata in 2006, merge perfect, si 3 Mercedes-uri luate unul anul trecut si 2 anul acesta. Toate merg perfect fara probleme. Anul acesta au luat 2 Mercedes-uri S-klasse de anul trecut, unul a fost 90000 euro si unul 50000 de euro. Daca vezi o masina ieftina cu super dotari si cu putini km cam e teapa. Toate masinile au fost rezervate cu avans prin banca si totul a fost ok, ce au vrut aia au luat.
This post has been edited by 2dor: 29 Feb 2008, 12:23 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
e un site ca oricare altul
tepari sunt peste tot daca vrei o masina cat de cat te duci tu dupa ea sau apelezi la unul 'priceput' |
--------------------
/
/
/
|
|
riderontornadoes |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 9 June 05 ![]() |
eu mi-am luat golful 4 pe care il conduc de 2 ani. daca il iei de la autohaus nu e nici un fel de problema, in fct de cum vb cu ei iti poate tine masina 2-3 zile pana ajungi acolo. daca o iei de la privat e posibil sa iei teapa in sensul ca nu ti-o pastreaza. oricum nu pune botu la vrajeli de genul "trimite banii pe numele tau prin wetsren union, pt ca eu nu sunt in tara si vreau sa fiu sigur ca vii sa o iei." dar repet,la autohaus nu e nici o problema. am luat pana acum 3 masini de afara si toti au fost super corecti.
|
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|
Vlady |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 9 December 07 ![]() |
Inca un site ar mai fi http://www.autoscout24.de ...mare atentie si nu trimiteti banii inainte... http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=226390.
This post has been edited by Vlady: 29 Feb 2008, 15:11 |
--------------------
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
am auzit ca www.autoscout24.de ar de fapt un site de incredere ... si e si mare, fiind in mai multe tari.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
eu am luat o masina din belgia. pe www.autoscout24.be era un dealer din bruxelles care mi-a zis din start cand l-am sunat ca in general vinde masinile in cateva zile si actualizeaza siteul la cateva saptamani. sa merg la el si voi gasi ceva sa-mi placa cu siguranta. asa am facut si am gasit. deci cred ca e destul sa alegi un dealer care are mai multe din genul de masina dorita de tine. cei mari primesc masini zilnic si in cel mai rau caz mai platesti o noapte la hotel. astepti inca o zi dar vezi cu ochii tai ce cumperi. pozele sunt cam inselatoare....
a mai mers un vecin si el cu rezervare si avans achitat. acolo a vazut imediat alta care-i placea mai mult decat cea rezervata si a trebuit sa se roage de ei sa-l lase sa o ia pe aia. belgianul fusese corect si pe prima o tinea nevanduta de ceva vreme, actele erau deja facute etc. in final a acceptat sa i-o dea pe cealalta dar cu ceva bani in plus pt acte si multe insistente. |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
ghid rapid de cumparare a unei masini din germania:
http://www.buhnici.ro/2008/02/06/promo-vin...cea-din-metoda/ |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:39 |