probleme cu roata din dreapta fata
![]() ![]() ![]() |
probleme cu roata din dreapta fata
scania |
![]()
|
||
![]() SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP Group: Members Posts: 261 Joined: 5 January 08 From: Curtea de Arges ![]() |
|
||
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
- AG08UNN In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
|
|||
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
Cand dai cu roata intr-o groapa si simti ca te arunca stanga/dreapta de vina e unghiul de fuga.Faza cu numaratul "de cate ori am invartit" nu mai tine.Productia din ziua de azi nu mai e cum a fost odata.Nu se mai respecta acel STAS.De asta apar si problemele.
QUOTE si tot atata l`am infiletat si pe cel nou stiu ca nu`i corect si urmeaza sa o duc la echilibrat Ce treaba are echilibratul cu unghiul de fuga? QUOTE si roata tot se misca inainte si inapoi pe orizontala are un joc cam de vreo 1cm si am observat ca si capatul de bara e dus din nou Dar de ce nu schimbi bieleta cu totul?Nu cumva ai joc si in acea "nuca" a bieletei?Daca ai unghiul inchis, e clar ca o sa-ti strice multe bielete(incluzand si capatul de bara). QUOTE dar ramane problema cu trasu in dreapta la denivelari, sa fie din telescop si se va rezolva dupa ce il schimb sau e din caseta? Rulmentul e bun?Cred ca si rulmentul s-a dus din cauza unghiului de fuga. Nu e din niciuna.E UNGHIUL DE FUGA QUOTE si din ce poate sa aiba jocul ala pe orizontala de 1cm ? |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
scania |
![]()
|
![]() SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP Group: Members Posts: 261 Joined: 5 January 08 From: Curtea de Arges ![]() |
rulmentu l`am verificat si e bun nu are joc si nici nu scoate sunete ciudate, deci din capetele de bara sa fie? ok si atunci cum ramane cu trpidatia cand dau in denivelari, adica se simte asa ca si cum roata sare prin acele denivelari si nu mai amortizeaza corect si atunci ma trage dreapat eu am mai zis ca poat5e fii si din telescop ca nu mai amortizeaza corect si deaia sa fuga masina in dreapta, iar jocul ala al roti e din capetele de bara din moment ce am bagat bucsi noi la brat si am schimbat si cele de la antiruliu:)
P.S poate sa fie si din cauciuc ca pana sa pun montana asta parca nu trepida asa, si de cand am schimbat capetele de bara am observat ca am cauciucurile mai tocite pe interior:) This post has been edited by scania: 4 Mar 2008, 10:19 |
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
- AG08UNN In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
ok.Roata sare ca nu ai bun amortizorul, dar nu are voie sa traga dreapta din cauza amortizorului.
Amortizor stricat + unghi de fuga nefacut = trepidatii mari la gropi si tras dreapta sau stanga. ooofff.... tot zic aici ca e unghiul de fuga si cel de bracaj.Doar de la astea se roade cauciucul. Fa ce ti-am zis si ai sa vezi ca am dreptate. This post has been edited by apollo: 4 Mar 2008, 10:22 |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
scania |
![]()
|
maine ma duc la service sa vad, mie si frica de nota de plata:D, dar tot trebuie sa o fac multumesc pt ajutor
|
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
eu stiam ca unghiurile nu pot fi refacute cu exceptia paralelismului
|
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
pardon ,reglate ,
scuze!! |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
da , consulta manualul
This post has been edited by MIHAI8888: 4 Mar 2008, 23:29 |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
.....Si atunci......unghiul de fuga cum se regleaza?????
![]() |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
scania |
![]()
|
ma programat maine dimineatza cu ea sa vedem ce va fi:)
|
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
|
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
scania |
![]()
|
back de la service . si a costat cam asa: 107lei amortizor, capat bara 25lei reglat unghiuri 50 lei si manopera 70 de lei total 252 lei, si acum sa vedem la drum cum se comporta
<span class='edit'>6 Mar 2008, 19:54:</span> inapoi la service:((((, de data asta cu roata din stanga bate si la aia ceva nu mai suport:(, mai bine i`mi iau un camion ca sa nu mai stresez mereu, la cat alerg masina pe care lucrez si nu am avut probleme cu telescoape sau minuni o singura data mi` sa spart o perna de aer This post has been edited by scania: 6 Mar 2008, 19:55 |
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
|
|
mihai0070 |
![]()
|
si ce camion ai avut ? sau doar cap tractor ?
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
scania |
![]()
|
Am o scanie topline V8 de 480 CP, nu`i a mea lucrez pe ea
|
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 07:49 |