Sonda de temperatura calculator, Unde gasesc Am
![]() ![]() ![]() |
Sonda de temperatura calculator, Unde gasesc Am
Pedro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Du-te la magazinul de unde ai luat carcasa.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
sau pe maica domnului. ai unde sa gasesti cred ca sunt vreo 20 de magazine cu piese electronice.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Ca sa nu bati drumurile degeaba, iti spun simplu: nu gasesti asa ceva la noi (sonda pentru procesor). Trebuie sa comanzi de pe net, sau sa te uiti pe la site-urile pe overclocking gen crazypc.ro si sa ii intrebi acolo pe cei care au una in plus ...
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce cauti tu este un traductor de temperatura. Vezi ca au langa apaca (e un magazin cu electronice vizavi, langa garajul ala mare, nu mai stiu cum ii zice)
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 06:24 |