Problema, Roata
![]() ![]() ![]() |
Problema, Roata
Smailey |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 24 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410 TLX
1987
- B-14-XSL
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
poate placutele de frana scataie;) cati km au de la ultima schimbare?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Poti sa verifici si starea penelor de la etrier ,si etrierul de pe acea parte
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
de regula lamele etrier
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Smailey |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 24 October 07 ![]() |
aha ideia este ca la frana sau in linie dreapta nu scartaie doar la curbe si hopuri . oricum ms de idei o sa verific (cand se incalzeste)
|
--------------------
Dacia
1410 TLX
1987
- B-14-XSL
|
|
mitu2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 30 June 07 From: onesti ![]() |
bietete capete de bara ...bucsa de teflon din caseta de directie sau mai rau telescop "uscat"si cum au zis si cei dinaintea mea placutele de frina deranjate de la locul lor
|
--------------------
pescariador amator
Megane 2 1.6 -16v
2006
- BC 06 AMX
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Off topic: te rugam sa respecti regulamentul si sa nu mai scrii ca pe mirc!
Si acum, sa-ti raspund la intrebare: am avut si eu scartaitul de care zici si la mine s-a rezolvat dupa ce am schimbat bucsa teu amortizor care era distrusa in totalitate si ajunsese sa frece fier pe fier. |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
la fel am patit si eu. verifica bieleta antiruliu in prima faza pe stanga si apoi si cea de pe dreapta. daca o schimbi si se mai manifesta zgomotul respectiv, indreapta-ti atentia spre bucsile de la bratele inferioare si apoi T-urile de amortizor.
apropo, esti sigur ca e de la stanga fata?! zgomotul se propaga de pe o parte pe alta, la mine aveam impresia ca e stanga fata si cand apasam pe masina, in stanga fata, ceva scartaia. dupa analize multe, piesa de vina era o bucsa la bratul inferior de pe dreapta! |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 10:57 |