problema ambreiaj?, trepidatii la plecarea de pe loc
![]() ![]() ![]() |
problema ambreiaj?, trepidatii la plecarea de pe loc
UZD |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 DCi
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu zic ca nu este de la ambreiaj ...
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 4 Mar 2008, 21:26 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
UZD |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 DCi
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e de la ambreiaj. Verifica in felu urmator : accelerezi si tragi frana de mana , daca turometru creste si viteza scade sau ramane constanta inseamna ca patineaza discu, daca turatia nu creste inseamna ca e ok. Sau tragi frana de mana pe loc bagi intr-a 1-a ridici ambreiaju usor, pana se opreste motoru`, daca se opreste iarasi e ok, daca nu se opreste discu e varza. Dar nu are nici o problema ,parerea mea
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
UZD |
![]()
|
M-am mai linistit...
![]() In ceea ce priveste pedala de acceleratie e ok? ma refer la cursa aceea unde nu se accelereaza... se poate regla? am inteles ca la diesel se bazeaza pe un senzor... |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 DCi
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
e cel putin ciudata treaba cu acceleratia. Din cate stiu eu e electronica la dci-uri (nu m-am bagat pe sub pedale pana acum). Asa ca nu vad decat o buba de la potentiometru sau ce naiba dicteaza apasarea pedalei catre motor.. Ceea ce ma duce cu gandul spre inlocuire, spre binele tau, pe garantie.
Inca un amanunt: Apesi pedala, dupa care stai cu ea in pozitia respectiva, apasata, si tot nu se tureaza? Sau doar o atingi un pic, dupa care o lasi la loc si nu se tureaza? This post has been edited by undemerg: 5 Mar 2008, 01:43 |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine acceleratia are un fel de timp mort in care lasa impresia ca masina nu reactioneaza la calcarea pedalei (de acceleratie), dar din cate am inteles este ceva normal.
This post has been edited by god: 5 Mar 2008, 03:01 |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
s-a mai discutat... aici se inchide... avertizez ca folosirea functiei search nu dauneaza sanatatii!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:27 |