Zgomot ciudat!
![]() ![]() ![]() |
Zgomot ciudat!
danni_zap83 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 31 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
Gti 2000
- PH - xx- BYS
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Te duci la cine a montat-o. Iar martorul din bord s-a aprins din altă cauză. Deci data viitoare schimbă service-ul.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
danni_zap83 |
![]()
|
QUOTE(MAERSK @ 5 Mar 2008, 19:22) Te duci la cine a montat-o. Iar martorul din bord s-a aprins din altă cauză. Deci data viitoare schimbă service-ul. Service-ul la care am fost e chiar vis-a-vis deci in afara de "urarile" de rigoare nu mai am treaba cu ei . M=am gandit totusi ca imediat dupa ce am schimbat etrierul dreapta a aparut zgomotul respectiv si de aici am facut legatura. Altfel ar fi bine daca as reusi sa ma duc la cei care au montat instalatia ca service-ul care era pe bd timisoara unde am impresia ca a fost instalata nu mai functioneaza asa ca....Mersi frumos oricum. |
--------------------
Dacia
Nova
Gti 2000
- PH - xx- BYS
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
gogule , ce treaba are etrierul cu instalatia de gaz , ce service vrei sa iti recomand de reparatii mecanica sau de GPL
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
danni_zap83 |
![]()
|
QUOTE(mihai0070 @ 5 Mar 2008, 22:48) gogule , ce treaba are etrierul cu instalatia de gaz , ce service vrei sa iti recomand de reparatii mecanica sau de GPL ![]() Poate exprimarea mea a fost putin gresita,dar am spus ca sunt mai multe probleme si mai precis 2 : prima ca aud un zgomot infundat ,un huruit cand apas frana si martorul este aprins si am facut legatura cu etrierul pe care abia ce l-am schimbat pt ca pana sa il schimb nu am avut problema asta a doua problema care am descoperit=o in legatura cu instalatia de gaz intamplator deoarece am vrut sa ma uit daca nu cumva huruitul vine de la ceva lipsa lichid frana. Deci nici o leg intre etrier si gaz doar o coincidenta nefasta . Service mecanica bun cred ca pot gasi destul de usor desi nu as zice nu la o sugestie , insa problema era de service gpl pt ca nu se mai monteaza instalatie de acest gen CCI coreana la noi ,sau cel putin asa am auzit . Mersi ca mi-ai ascultat lunga explicatie si sper ca de data asta am fost mai explicit Mihai. O seara buna! This post has been edited by danni_zap83: 5 Mar 2008, 22:57 |
--------------------
Dacia
Nova
Gti 2000
- PH - xx- BYS
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
cred ca ai placutele tocite rau de tot.altfel nu are de unde sa se auda huruitul.
(!) se aprinde cand pompa a intrat in avarie(aer in pompa), cand placutele sunt tocite(daca sunt cu senzor) , cand nivelul de lichid de frana e sub minim. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
danni_zap83 |
![]()
|
placutele de frana nu sunt uzate cu siguranta iar lichid de frana e suficient.Mai ramane sa vad cum fac sa scot pompa de frana din avarie daca asta e cauza acestui huruit.
|
--------------------
Dacia
Nova
Gti 2000
- PH - xx- BYS
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
nu huruie pompa.
observa discul daca are caneluri pe el.santuri foarte mici sau doar unul si mai adanc.observa distanta suportului de etrier fata de disc.sau pune pe cineva sa calce frana si uita-te la etrier si la suportul lui sa nu atinga de disc. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
ce placute ai pus ? sunt anumite placute care au in compozitie metal si ala huruie al dracu de rau , dau poate ca huruitul tau este de pe spate de la saboti si tu il auzi din fata .
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
danni_zap83 |
![]()
|
QUOTE(mihai0070 @ 6 Mar 2008, 22:54) ce placute ai pus ? sunt anumite placute care au in compozitie metal si ala huruie al dracu de rau , dau poate ca huruitul tau este de pe spate de la saboti si tu il auzi din fata . Nu am spus ca am schimbat placutele deci sunt aceleasi ca inainte , schimbate acum 2-3000 km asa ca nu cred ca asta e problema. Nu e neaparat un huruit cat un sunet surd si incet doar atunci cand apas frana. Oricum n-am saturat de atatea service-uri.Of ca nu mai imi iau dacie cat oi trai.Mersi oricum. |
--------------------
Dacia
Nova
Gti 2000
- PH - xx- BYS
|
|
mihai0070 |
![]()
|
zgomotul poate fi si de la tamburi sau rugina pe disc, completeasza cu lichid si vezi daca se stinge becul daca nu scoate-ti pompa din avarie , ca sa vezi daca este de acolo , scoate tirul din senzorul de ICP , daca martorul se stinge atunci de acolo este
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 12:02 |