Cartus imprimanta, probleme HELP
![]() ![]() ![]() |
Cartus imprimanta, probleme HELP
Mihaitzu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da.
Pe cel nou sa nu-l mai scapi pe jos. ![]() This post has been edited by Merced: 6 Mar 2008, 20:39 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Da asa e e de la cazatura
Nu ai ce face trebuie sa cumperi altu nou Apropo ce imprimanta ai?? |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
mihaie mihaie nu ai avut incredere in mine!
![]() ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
posibil sa nu fi patit nimic. S-a agitat nitel si a inceput sa borseasca pe duze. Daca l-ai lasat potolit pana azi, atunci sterge-l cu un servetel uscat si vezi daca mai curge
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
L am intors invers l am lasat linistit cateva ore l am sters bine si am observat ca nu mai curge.As vrea sa stiu ce parere aveti ,poate sa mai curga la urmatoarea incarcare sau in timp? Multumesc anticipat
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
oricum nu se pot incarca la infinit..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
E prima reincarcare. Cam de cate ori merge reincarcat?
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
depinde de cartus si de cand il reincarci. Ideea e sa nu printezi cu el golit pt ca racirea duzelor se face cu cerneala si daca nu mai e, atunci se ard.
Oficial n-o sa-ti spuna nimeni de cate ori poti sa-l incarci, dar stiu si cartuse incarcate > 20 ori care merg "acceptabil". |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu am reincarcat un cartus de lexmark aproape doi ani. La serviciu. In cele din urma i s-a pirlit cipul si a trebuit sa iau unul nou. Dar a meritat.
A propos de curs, nu te speria. Am incarcat de zeci de ori. Asa face cind pui mai multa cerneala decit poate absorbi buretele din interior. Se scoate surplusul cu aceeasi seringa cu care s-a pus. Incarcarea cartuselor negre e floare la ureche. Toate au in partea superioara, la vedere sau ascunsa sub eticheta de hirtie, o gaurica de aerisire. Pe acolo se incarca. Nu incercati cu Epson. Nesimtitii astia nu te lasa sa folosesti cartuse reincarcate. Folositi cu incredere HP si Lexmark, dar interesati-va inainte de a cumpara imprimanta daca permite reincarcarea. Lucrurile se misca repede in domeniul asta. Se gaseste cerneala de imprimanta la sticlute de 100 ml. Pentru toate imprimantele. Asta vara era spre 16 lei bucata. Intre 5 si 8 incarcari, in functie de capacitatea cartusului. merita. Dar, asa cum a spus Ov, incarcarea trebuie facuta inainte de a se usca cartusul. Adica inaite de a se termina cerneala din el. Inca o smecherie: inainte de a scoate cartusul, taiati alimentarea electrica a imprimatei. TOATE IMPRIMANTELE monitorizeaza scoaterea/punerea cartusului. Dupa un numar de demontari/montari, o sa dea mesaj ca nu recunoaste cartusul. Fabricantii de imprimante sint mult mai banditi decit par. Odata deconectata, imprimanta nu va mai stii ca ati umblat la cartus. Evident, nu va mai afisa nici nivelul cernelii din el, dar nu-i un necaz asa mare. This post has been edited by corbex: 7 Mar 2008, 17:43 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Un cartus Lexmark 17 am reusit de vreo 12 ori, dupa nu mai printa bine, curgea, etc, se strica materialul din interior. Iar unul HP 45 am reusit doar de 3 ori, dupa s-a strans si e bun de aruncat, si nu numai la mine.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
17 reincarcari sint o realizare. 60 lei (pret minim cartus nou) x 17 = o economie cu care faci 4 plinuri de benzina. Nu-i asa ca merita? Trebuie doar sa descoperi o cerneala buna si s-o cauti mereu pe aceea. Cea despre care am scris mai sus ca o folosesc este facuta in koreea, se vinde la sticlute de plastic, sigilate si etichetate (e scrisa marca de imprimanta pentru care e compatibila, plus un numar de modele) si se vinde simpla, fara seringa, fara suport de incarcare, cerneala si atit. Este un magazin de profil in piata cringasi, la etajul 1 al vechii constructii. Exista si cerneala color, pentru cine are curaj sa-si bage nasul si in cartusele astea.
This post has been edited by corbex: 7 Mar 2008, 20:43 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
Sal cine imi poare spune unde pot incarca un cartus de imprimanta brother
|
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
De ce nu incerci tu singur?
Iesi mult mai ieftin! Este destul de simplu. |
--------------------
.
.
.
|
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
este cartus cu cip.Eu am l-am incarcat dar imprimanta imi spune ca este gol
|
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
corbex |
![]()
|
Tu trebuie sa cauti pe cineva sa-ti "sparga" cipul, nu sa incarce...
![]() Mai bine ti-ai schimba imprimanta, sigur iesi mai ieftin. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
am si eu o belea cu un lexmark 17 black.
la prima reincarcare am fost la un shop, profesional ![]() ca imi ia 100 de mii pentru 10 ml de tus injectati cu seringa, m-am pus pe gugal si ulterior mi-am cumparat tus la sticluta de 100ml, Microlink ceva, special pt lexmark black ![]() primele 4-5 incarcari a mers excelent, dupa care a inceput sa-mi faca probleme, in sensul ca unele randuri le printa intrerupte sau deloc. la ultima reincarcare, totul bine si frumos, dar cand introduc cartusul in locasul lui, ledul de la printer, palpaie ca nebunu( dupa gugal am aflat ca e ceva neinregula cu cartusul ). doar cu ala color merge, cand il bag pe ala negru o apuca damblalele. A mai patit cineva asa? mai merge in veci cartusul ala, caci nu curge, nu-i spart, dar nu stiu ce naiba are. Unde gasim consumabile lexmark mai ieftine, ca decat sa dau 80 de lei pe un cartus, mai bine cumpar alta imprimanta noua, de unica folosinta de la hp ! ![]() ps: rasnita, e un lexmark x1270 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(argon @ 7 Mar 2008, 20:05) Doar atat? Acasa sunt la a treia imrprimanta Lexmark care foloseste acest tip de cartus, ultimul cartus m-a tinut cam un an si jumatate. In medie printez cam o suta de pagini saptamanal. E drept un plin nu ma tine mai mult de 40 - 50 de pagini, dar in schimb, reincarcari, fara numar... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Cand incepe sa scoata in dungi se baga capul in apa calda.
Eu am o imprimanta hp5150 de 4 ani timp in care am consumat cativa litri (2-3) de cerneala neagra si color pe aceleasi cartuse. Secretul meu a fost folosirea imprimantei zi de zi (eram student si printam pt cateva camine ![]() Dupa ce am terminat facultatea, chiar daca incercam sa scot macar 1-2 pagini pe saptamana, cartusele au inceput sa ma lase. Sa nu uit... foarte important e sa cumperi aceeasi cerneala. Eu cumpar la jumatate de litru si in felul asta sunt sigur ca nu amestec cernelurile. Cernelurile amestecate produc precipitati care infunda duzele. This post has been edited by $$ilvviu: 25 Apr 2008, 23:25 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
v3rzutza |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 3 June 08 ![]() |
Buna, am o intrebare poate voi ma ajutati, pentru ca restul n`au reusit. Am imprimanta Lexmark X1270 si mi`am incarcat cartusul negru deja de doua ori, n`am avut probleme cu el. Dar am probleme cu toate culorile. Nu am reincarcat niciodata cartusul color, dar cred ca nu`l mai recunoaste pe cel negru si deaia nu merge. Am incercat sa instalez driverele din nou si tot n`a mers .. Stiti cumva ce sa fac ? Ms
|
--------------------
ala
ala
1987
- bc 01 brr
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Trebuie resetat chip-ul la cartus (cred
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:18 |