CD player cu comanda pe volan
![]() ![]() ![]() |
CD player cu comanda pe volan
apostuviorel |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 4 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
|
|||
zambiee99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 1 August 06 ![]() |
Ai vazut undeva volan cu comenzi de dacia?
Eu nu! eventual asaceva: http://domo.ro/Audio-Video/Echipamente_Aut...laupunkt_RC-10# cu playerul: http://domo.ro/Audio-Video/Echipamente_Aut...kt_London_MP37# Si la trebuie sa fii atent? -(tele)comanda trebuie sa fie de acelasi marca ca si playerul -si trebuie sa te documentezi de la site-ul playerului daca este compatibila telecomanda cu playerul |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Clio
2001, 2004
- MM 04 EOR, MM 90 DNS Dacia SuperNova 2001 Confort MM 04 EOR, Renault Clio 2 bicorp 2004 MM 90 DNS
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Exprimarea e greșită.
Există sateliți de comandă, poziționați pe coloana de direcție, cum are gama Renault. Deci nu "pe volan", ci lângă el. Alternativa o reprezintă acele telecomenzi, eventual cu prindere pe covrig. Ca să ai efectiv butoanele pe volan, e prea complicat. (gândește-te doar la un contact rotativ, cu mai multe piste, care să mai arate și estetic...) |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
apostuviorel |
![]()
|
Eu doar am intrebat. Mi se pare interesanta ideea.
Ps: Am vazut astea de la Blaupunkt..daa....inima mea trage spre Sony This post has been edited by apostuviorel: 9 Mar 2008, 13:41 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
|
|
ghermann |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 4 October 07 ![]() |
eu am un cd player sony cu joistick de comanda undeva linga maneta de lumini si semnal daca esti interesat o sa iti pun si ceva poze
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 EUROPA
- OT 22 TLD
|
|
apostuviorel |
![]()
|
pls....si preturi ca sa imi fac o imagine cat mai completa
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
|
|
ghermann |
![]()
|
preturi nu pot sa iti dau pentru ca le am de anul trecut
dar acum s au mai ieftinit oricum cred ca te incadrezi in 100 de euroi eu iti pun si ceva poze daca te ajuta DSC00057.JPG ( Size: 184.87k ) Number of downloads: 288 DSC00056.JPG ( Size: 168.33k ) Number of downloads: 281 DSC00058.JPG ( Size: 184.2k ) Number of downloads: 280 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 EUROPA
- OT 22 TLD
|
|
apostuviorel |
![]()
|
M-am interesat si rezultatul este urmatorul:
-se cumpara 1 buc cd-player auto sony gt200/gt222...nu stiu exact care dar sa suporte telecomnada optionala Pret CD-player : ~300 ron -se cumpara 1 buc telecomanda optionala Pret: ~110 ron Aste e la sony. Am vazut si pentru Balupunkt si e cam la fel la bani( acum nu stiu mare lucru deprea calitatea oferita de aceasta marca..Blaupunkt) |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
sincer sa fiu ... nu are legatura deloc cu titlul topicului
![]() ![]() si ontopic ca sa zic asa : arata naspa ... prea butucanoasa accea maneta sau ce este ea ... ca zici ca e schimbatorul de viteze de pe trabant ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Telecomanda aia e 100RON. Eu o am montata pe Logan (am un Sony GT300). E cam incomoda: o lovesc ocazional cu genunchiul, rotita aia din varf a inceput sa scartiie si merge mai greu, fiind in spatele volanului nu vezi pe ce buton apesi. Pe scurt, nu o lua, ca nu e mare chestie. Mai utila e telecomanda IR a player-ului.
This post has been edited by raqzvan: 13 Mar 2008, 13:07 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(raqzvan @ 13 Mar 2008, 13:06) Telecomanda aia e 100RON. Eu o am montata pe Logan (am un Sony GT300). E cam incomoda: o lovesc ocazional cu genunchiul, rotita aia din varf a inceput sa scartiie si merge mai greu, fiind in spatele volanului nu vezi pe ce buton apesi. Pe scurt, nu o lua, ca nu e mare chestie. Mai utila e telecomanda IR a player-ului. si in afara de faptul ca nu vezi pe ce apesi ... ARATA URAT ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
ghermann |
![]()
|
chiar trebuie sa vezi pe ce apesi
la mine nu este nevoie si urit nu cred ca arata din contra mai umple golurile din masina dar vad ca voi vreti neaparat pe volan atunci trebuie sa mai asteptati |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 EUROPA
- OT 22 TLD
|
|
apostuviorel |
![]()
|
De exemplu , am vazut pe un renault Clio ceva mijor. cum tii mana dreapata pe volan la ora 3 ai in dreptul degetelor cred ca 2 calpete pentru controlul volumului.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Așa au din fabrică, și Clio, și Megane, și Laguna etc...
Se numește satelit de comandă, și e compatibil cu multe aparate montate de Renault. Ai 2 clapete pentru volum, un scroll wheel pe spate pentru schimbat posturi sau melodii, și încă 3 butoane pe lateral. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Exact ca aici:
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=43493 This post has been edited by cristio_79: 15 Mar 2008, 17:16 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
apostuviorel |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:16 |