problema service-sfat
![]() ![]() ![]() |
problema service-sfat
Linoge |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 14 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LOGAN 1.5 DCI
2007
- b 69 blt
|
|||
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
De ce a vopsit bara fata? Corect era sa faca poze si sa anunte asiguratorul si sa ceara reconstatare inainte sa se apuce de vopsit. Sau macar sa te anunte pe tine. Altfel e posibil sa fi 'stricat' ei bara in service si sa o repare pe banii tai. E normal ca asiguratorul refuza plata daca n-a stiut dinainte (ca asa ma duc si eu sa repar o zgarietura si vopsesc toata masina).
Ce scrie pe foaia de internare a masinii? Daca au fost corecti, scrie 'conform devizului atasat' (adica cel trimis de asigurator). Intreaba-i unde scrie revopsire bara fata? Ai semnat tu pentru revopsire fata? Daca da, unde? Spune-le ca in mod normal trebuiau sa faca reconstatare si sa ceara aprobare pentru revopsirea barei; iar daca n-au facut-o inseamna ca au lovit ei bara in service si n-ai de ce sa platesti. Altfel se cheama ca iti baga pe gat pe reparatia si poti anunta la OPC ca au facut interventii nesolicitate. Plus ca poti cere daune pentru imobilizarea masinii, daca au de gand s-o lalaie. This post has been edited by thecagero: 11 Mar 2008, 16:59 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Mda. Nu e vina ta. Nu plati. Daca nu te intelegi cu ei cu vorba buna, suna la Vocea Clientului.
|
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Linoge |
![]()
|
ms .,,pai asta vreau...deci eu unu nu am vz vreo zgarietura pe bara fata inainte de a intra in service,si ma trezesc ca "am vopsit si bara fata ca era zgariata",nu am semnat nicaieri,ma gandeam sa vb cu directorul service-ului(da nush sigur),daca ma pun sa o platesc direct la opc ma duc...ms de sfaturi mai astept si altele ...salut si bft
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.5 DCI
2007
- b 69 blt
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
si ce te-a oprit sa spui "Multumesc! Nu-mi inchipuiam ca sunteti asa de treaba! O sa mai vin si alta data pe aici" ? daca au facut ceva fara aprobarea ta, inseamna ca e un cadou de la ei pentru tine.
|
-------------------- |
|
Linoge |
![]()
|
sa rezolvat....am fost la omniasig sa verific daca au primit reconstatarea bara fata...si normal ca nu au primit....apoi cei de la omniasig au sunat la service....sa-u certat asa pe scurt:D....a 2 zi mi-a dat masina fara nici un comentariu...bft
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.5 DCI
2007
- b 69 blt
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 11:21 |