transformare din carb in injectie
![]() ![]() ![]() |
transformare din carb in injectie
pui de drac |
![]()
|
||
Membru fals Group: Members Posts: 634 Joined: 13 January 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1100
- IS 99 HRB
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() deocamdata studiaza primul link de aici: http://www.google.ro/search?hl=ro&q=manual...re+Google&meta= |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
pui de drac |
![]()
|
mersi ov,da n-am prea gasit mare lucru acolo...am gasit in schimb manualul de uzina cica cu inj de pe nova...
banuiesc ca e identica cu aia de la 1400,am prins eu ceva ceva de-acolo...n-ar strica putin teoria batzului de chibrit... |
--------------------
DACIA
1100
- IS 99 HRB
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai asta am si vrut sa gasesti acolo
![]() e identica injectia. |
--------------------
Dacia
1300
|
|
pui de drac |
![]()
|
sarumana,am sa iau frumos lista in bratze si am sa ma duc la magazin sa vad ce si cum costa...saptamana viitoare...
mi-am facut o oarecare impresie despre ceva ceva... totusi,intrebare grea: daca nu am nevoie de aprindere,o las clasica,da? n-o trec prin calculator,si in cazul acesta este necesar senzorul de pe volanta?? in nemernicia mea cred ca senzorul ala de pe volanta e pentru aprindere NUMAI.......ma insel? poate cineva sa-mi explice? |
--------------------
DACIA
1100
- IS 99 HRB
|
|
vas_adam2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 30 October 04 ![]() |
Salut
Ai reusit sa iti montezi injectie in loc de carburator? daca da cu ce costuri? si daca ti-ai luat cumva primul document de la cautarea cu google si o mai ai te rog sa mi-o trimiti si mie. acum nu mai exista decat varianta html care e fara desene ![]() Mersi |
--------------------
Dacia
1310 Break
- CJ07DXW
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Pui de drac, te legi la cap fara sa te doara!
Injectia de dacie este net inferioara ca performante unui carburator dublu corp! Crezi ca merita investia? iti spun eu: nu merita! Gandeste-te bine. |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
Ov |
![]()
|
1. sgm are dreptate
2. de pe volanta se face si avansul care este automat, daca nu pui senzorul si lasi delcoul, n-o sa mearga bine. 3. piesele te costa destul de mult, la genul: calculator 6-7 mil, sonda lambda (care daca n-o pui merge ca naiba masina) 1,5-2 mil, bobina + fise 1,5-2 mil, corp clapeta (cu tot cu injector) ~ 3 mil. Ar mai fi senzorii (ala de pe volanta, apropos iti trebuie si alta volanta, senzorul de temperatura in capatul chiulasei) care nu stiu cat costa. Si daca vrei sa fie treaba completa, mai asezonezi si un catalizator pe la 6,5-7 milioane. ce zici, merita? am uitat sa zic si avantajele ![]() te urci, dai la cheie si pleci ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
uau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 16 March 04 From: Bucuresti ![]() |
nu are treaba sonda lambda eu merg fara de 1 an. Nici consum marit nimic!!!!!! injector - 950.000, corp clapeta 3.000.000 (tot sistemul corp parte sus cu senzor oxigen + injector costa 10 mil) bobina inductie cu fise 4.600.000, nu iti trebuie nici catalizator iar calculatorul nu stiu cat costa. in leg cu soda eu o am deconectata. NU MERITA INVESTITIA. dar de curiozite de ce vrei sa faci tercerea???
|
-------------------- |
|
pui de drac |
![]()
|
de ce? simplu,pt ca m-am plictisit de reglat carburatoru si de turnat benzina ca prostu in reservor...
oricum,deocamdata am cam prins ideea,ziceti voi ca nu merita...eh,probabil..mai mestec in vreo doua carburatoare si apoi vad daca trec sau nu pe injectie....sa inteleg ca lambda nu prea conteaza..bun asa:D |
--------------------
DACIA
1100
- IS 99 HRB
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
uaU, sa inteleg ca tu ai trecut de la carb la injectie???
|
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
eu , daca as ajunge la concluzia ca merita investitia, unde as face modificarile oare?
|
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:40 |