Citroen C5, Fifth Gear Review
![]() ![]() ![]() ![]() |
Citroen C5, Fifth Gear Review
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Un efort bun din partea cu Citroen,dar nu cred ca se compara cu rivalii germani.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cred ca e suspensia perfecta pentru Romania..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
E o masina zuper zic eu si va fi o rivala a Lagunei 3.
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Masina chiar imi place, nu prea le am eu cu frantuzoaicele dar asta chiar mi-as lua-o, mai ales cu suspensia pneumatica.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Oricum arata mai bine ca generatia precedenta. Mie imi place.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca in Europa va rupe Laguna 3. La noi vor avea pret destul de mare, apropiat de fratii germani. oricum, mi se apre muuult mai aratoasa la exterior, insa mai aglomerata la interior. Laguna 3 e exact invers, si soferul sta mai mult in masina
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
La design sta f bine masina.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
apropo de suspensie:
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 09:26 |