Turbo pe dsn?, Turbo pe dsn?
![]() ![]() ![]() |
Turbo pe dsn?, Turbo pe dsn?
Burnot |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 21 December 06 From: Botosani ![]() |
|
||
--------------------
DSN
Clima
2002
- 02-FBA
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Da , dar vezi ca toata lumea o sa-ti zica , ca nu se merita sau ca nu se poate !
Adevarul e ca daca pui turbo pe motorul asta FARA SA MODIFICI NIMIC ( inafara de soft ) obtii cel putin 150-160 cp ... si normal ca nimeni nu vrea sa ai masina mai buna ca a lui ! Cam cu 100 $ cumperi o turbina sh , o montezi , cu 100 E schimbi softul si gata ... ai 150 cp ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Da, dar sa nu uiti de "Evacuarea Performanta BORLA".
![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 13 Mar 2008, 21:04) Da , dar vezi ca toata lumea o sa-ti zica , ca nu se merita sau ca nu se poate ! Adevarul e ca daca pui turbo pe motorul asta FARA SA MODIFICI NIMIC ( inafara de soft ) obtii cel putin 150-160 cp ... si normal ca nimeni nu vrea sa ai masina mai buna ca a lui ! Cam cu 100 $ cumperi o turbina sh , o montezi , cu 100 E schimbi softul si gata ... ai 150 cp ![]() esti de bula ![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
A zis la misto maaaa...
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Burnot |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 21 December 06 From: Botosani ![]() |
M-am interesat si se poate face .Am gasit si kitul complet in afara de galerie ..Mi-a spus ca o pot duce in max 180 de cai fara efecte negative asupra motorului.Pretul ar fi in jur de 900 de eur cu tot cu galerie modificata ptr turbo ,manopera nu stiu inca dar voi afla un raspuns.Multumesc de sfaturi si daca cunoasteti pe cineva care se pricepe ptr monatjul kitului turbo va rog sa imi spuneti si mie ca sa pot lua legatura .
This post has been edited by Burnot: 14 Mar 2008, 09:01 Attached thumbnail(s) TBK_E36_1.jpg ( Size: 158.04k ) Number of downloads: 641 |
--------------------
DSN
Clima
2002
- 02-FBA
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
turbina aia din kit e imensa pentru motorul de 1.4
chiar daca mergi cu presiune mica,o sa ai un lag foarte mare...chiar si intercoolerul e prea mare nu se termina masina cu montarea kitului,mai trebuie sa gasesti pe cineva sa iti modifice softul,nu e asa usor.. iar inainte de montare trebuie decomprimat motorul,gasesti pe cineva sa iti faca o garnitura de chiulasa din cupru ,grosimea o calculezi tu in functie de ce RC vrei.. This post has been edited by ArtVandelay: 14 Mar 2008, 09:30 |
--------------------
Ford
focus
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 14 Mar 2008, 00:33) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(Burnot @ 14 Mar 2008, 09:58) M-am interesat si se poate face .Am gasit si kitul complet in afara de galerie ..Mi-a spus ca o pot duce in max 180 de cai fara efecte negative asupra motorului.Pretul ar fi in jur de 900 de eur cu tot cu galerie modificata ptr turbo ,manopera nu stiu inca dar voi afla un raspuns.Multumesc de sfaturi si daca cunoasteti pe cineva care se pricepe ptr monatjul kitului turbo va rog sa imi spuneti si mie ca sa pot lua legatura . Neneaaa ... eu GLUMEAM ! NU poti pune turbo fara sa modifici motorul ! Ca sa nu mai spun ca la 180 de cp NU poti ajunge cu motorul stock nici in 10.000 de ani !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Burnot |
![]()
|
Pai eu tocma asta vreau sa stiu ce si cum exact .Sa ma apuc de modificarile necesare .
|
--------------------
DSN
Clima
2002
- 02-FBA
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Pentru a obtine 180 cp din acest motor ( DACA SE POATE ) este nevoie de foarte multi bani .... trebuie schimbat tot interiorul motorului . Alta pompa de ulei , alte pistoane , alta axa cu came , etc .
Asta ca sa nu mai zic ca-ti trebuiesc alte frane , alt sistem de racire , alte suspensii , alte roti ( mai late ) , caroseria trebuie intarita , etc ! Cred ca nu stii in ce te bagi ... sau pur si simplu vrei sa ma iei peste picior asa cum te-am luat eu pe tine ![]() ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 14 Mar 2008, 13:06 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
imi spui si mie cum ai ajuns la concluzia ca iti trebuie alta pompa de ulei,alte pistoane si alta axa cu came? sa nu mai zic de frane,ce legatura au cu "a obtine xx cai" dintr-un motor?lasa siguranta,ca nu de aia vorbim aici
|
--------------------
Ford
focus
|
Burnot |
![]()
|
Da dar am specificat mai sus ca imi trebuie galerie deci kitul e dar fara galerie .Ideea e ca am 2 motoare de clio 1,4 mpi si din unul vrea sa il fac cum trebuie.frane am de la Brembo , Suspensia e deja pe ea de la Febi Bilstein,jante pe 15 mai exact 195/55/R15 . dar eu vorbesc strict de cai si ce trebuie exact ptr a putea sa imi pun TURBO pe masina . Multumesc!
|
--------------------
DSN
Clima
2002
- 02-FBA
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(ArtVandelay @ 14 Mar 2008, 14:08) imi spui si mie cum ai ajuns la concluzia ca iti trebuie alta pompa de ulei,alte pistoane si alta axa cu came? sa nu mai zic de frane,ce legatura au cu "a obtine xx cai" dintr-un motor?lasa siguranta,ca nu de aia vorbim aici Nu trebuiesc schimbate pistoanele asa-i ? Cumva pompa de ulei se schimba pentru o ungere mai buna ? Aaaa ... doar te bagai in seama ? P.S. : spune-mi tu cum opresti masina de la 200 km/h la 0 cu franele astea ![]() Nu opresti de la 130 calumea , darmai de la viteze peste ! This post has been edited by cosmin_2300: 14 Mar 2008, 13:37 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
si pentru ce ar fi nevoie de ungere mai buna daca masina foloseste aceleasi regimuri de turatie? cat despre a 2a parte,nu scrie nicaieri ca trebuie sa mearga cu 200 kmh,aici era vorba de turbo pe dsn nu frane pe dsn,nu cred ca eu sunt ala care se baga aiurea in seama
tot nu mi-ai raspuns,pentru ce trebue schimbate pistoanele,axa cu came si pompa de ulei |
--------------------
Ford
focus
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Bine ... lasa
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Burnot @ 14 Mar 2008, 08:58) 180 de cai? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
tsi-ul ala e gandit si proiectat sa reziste sute de mi de km..nu zic ca scoti 180 dar 130-140 scoti fara pistoane forjate,usurari in motor etc
problema ramane daca merita sa cheltui atatia bani si ore de munca pierdute This post has been edited by ArtVandelay: 14 Mar 2008, 14:26 |
--------------------
Ford
focus
|
Burnot |
![]()
|
Banii mei ptr acest proiect sunt in jur la 4000 de eur si sunt dispus sa ii investesc pe toti in masina .Vreau sa dovedesc ca se poate si cu o Dacia Super Nova.Detaliile ma intereseaza nu franele ca alea se rezolva rapid sau altceva.Detalii pt modificarea care o astept.Pana ce va fi gata o sa va tin la curent cu toate inclusiv poze.Multumesc tuturor celor care ma ajuta cu idei si detalii .
|
--------------------
DSN
Clima
2002
- 02-FBA
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Schimba motorul cu totul, n-ai ce modifica la cel actual, ca nu are nici un potential. La banii aia pui un Wiliams sau ceva facut pentru cai din start.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
sper ca nu ai de gand sa cumperi kitul din prima poza,in primul rand ala cred ca e pentru e30,motor in 6 cilindri,turbina si intercoolerul sunt prea mari pentru motorul de 1.4
|
--------------------
Ford
focus
|
Burnot |
![]()
|
Stiu asta am variante dar ideea e sa scot cai din Motorul de super nova nu alte motoare .Merci oricum
|
--------------------
DSN
Clima
2002
- 02-FBA
|
|
argon |
![]()
|
Nu scoti nimic, si daca ai scoate ce demonstrezi? sub capota nu se vede. Uite o idee.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Burnot |
![]()
|
QUOTE(ArtVandelay @ 14 Mar 2008, 15:41) sper ca nu ai de gand sa cumperi kitul din prima poza,in primul rand ala cred ca e pentru e30,motor in 6 cilindri,turbina si intercoolerul sunt prea mari pentru motorul de 1.4 Stiu e de bmw kitul ala si am vb cu respectivul si ma rezolva dar nus cand exact .Aspus ca dureaza in jur la 1 luna max ,Pana atunci poate reusesc sa ma documentez exact cu tot.Merci de sfat 14 Mar 2008, 15:54: QUOTE(argon @ 14 Mar 2008, 15:43) Nimic .Imi ating scopul meu si visul in acelasi timp oricum multumesc ptr optiunea propusa de tine This post has been edited by Burnot: 14 Mar 2008, 14:54 |
--------------------
DSN
Clima
2002
- 02-FBA
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
varianta "alt motor" nu merge?
![]() |
--------------------
Ford
focus
|
argon |
![]()
|
nene, tu nu te trezisi inca?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(ArtVandelay @ 14 Mar 2008, 15:24) tsi-ul ala e gandit si proiectat sa reziste sute de mi de km..nu zic ca scoti 180 dar 130-140 scoti fara pistoane forjate,usurari in motor etc problema ramane daca merita sa cheltui atatia bani si ore de munca pierdute Nu scoti atat ! In primul rand nu uita ca are 8v nu 16 ! In al 2-lea rand , daca tu spui ca e asa de simplu , de ce nu-ti faci tu ? Ca toti vrem sa avem 130 cp ... fa-ti tu daca spui ca rezista ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
QUOTE(argon @ 14 Mar 2008, 15:08) nu cred ca am vorbit cu tine ![]() QUOTE(cosmin_2300 @ 14 Mar 2008, 15:09) Nu scoti atat ! In primul rand nu uita ca are 8v nu 16 ! In al 2-lea rand , daca tu spui ca e asa de simplu , de ce nu-ti faci tu ? Ca toti vrem sa avem 130 cp ... fa-ti tu daca spui ca rezista ! daca un oltcit la 0,6 bar scoate 96 cp la roata pe dyno din motor de 1.3 si 60 cp o dsn de ce nu ar scoate 130 ? This post has been edited by ArtVandelay: 14 Mar 2008, 15:13 |
--------------------
Ford
focus
|
Burnot |
![]()
|
|
--------------------
DSN
Clima
2002
- 02-FBA
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
bataia de cap e mai mult sa gasesti un motor bun, in general sa potrivesc motoare de la renaulturi mai vechi , vezi mai sus 1.7 turbo sau 1.4 gtt de r5..sau chiar de clio williams dar gandeste-te ca va veni o vreme cand o sa vrei sa vinzi masina..si greu o sa gasesti pe cineva sa ti-o cumpere cu modificarile alea
stiu ca vrei sa demonstrezi ca se poate face ceva din dsn dar eu cu 4000 de euro si banii din vanzarea dsn mi-as lua alta masina capabila din fabrica,nu mai ai nici probleme cu improvizatii,nici cu itp.. |
--------------------
Ford
focus
|
Burnot |
![]()
|
QUOTE(ArtVandelay @ 14 Mar 2008, 16:35) bataia de cap e mai mult sa gasesti un motor bun, in general sa potrivesc motoare de la renaulturi mai vechi , vezi mai sus 1.7 turbo sau 1.4 gtt de r5..sau chiar de clio williams dar gandeste-te ca va veni o vreme cand o sa vrei sa vinzi masina..si greu o sa gasesti pe cineva sa ti-o cumpere cu modificarile alea stiu ca vrei sa demonstrezi ca se poate face ceva din dsn dar eu cu 4000 de euro si banii din vanzarea dsn mi-as lua alta masina capabila din fabrica,nu mai ai nici probleme cu improvizatii,nici cu itp.. Merci dar maisna asta nu e ptr vanzare si nici nu va fi vre-o data .Am cai sub capota dar la alta un glof3 vr6 si innainte am avut un m3 ..Nova e ptr nume atata tot |
--------------------
DSN
Clima
2002
- 02-FBA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 00:13 |