probleme spate logan
![]() ![]() ![]() |
probleme spate logan
seby28 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 19 February 08 From: bacau ![]() |
|
||
--------------------
logan
logan 1.5
2006 ambiance
- BC-75-RAF
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Sa rearanjezi "guma aia" de la reparitor in asa fel incat sa nu mai loveasca "aripa pe roata".
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
sau sa dai cu vaselina pe unde e cazu' pe la repartitor
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
am si eu o mica problema, ma cam enerveaza zgomotul, deci....
de cate ori opresc am mania sa trag frana de mana, toate bune si frumoase, atunci incepe balamucul, scartie pe spate ca dracu, numai cand are frana de mana trasa, ma apas pe ea face exact ca o berlina cu amortizoarele duse.... idee de la ce sa fie ? |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Curata intii sabotii de frina si fa un test de amortizoare.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
aceasi problema am avuto si eu plus cand lasam farna de mana jos sau luam picioru de pe pedala de frana scartaia...
rezolvarea in service , mi-au dat tambru jos au suflat totu bine pe acolo a iesit mult praf si multa mizerie dupaia cu vaselina-spray au uns pe acolo arculete etc si gata e ca noua |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 30 Nov 2008, 11:14) QUOTE(sonykel @ 30 Nov 2008, 14:15) aceasi problema am avuto si eu plus cand lasam farna de mana jos sau luam picioru de pe pedala de frana scartaia... rezolvarea in service , mi-au dat tambru jos au suflat totu bine pe acolo a iesit mult praf si multa mizerie dupaia cu vaselina-spray au uns pe acolo arculete etc si gata e ca noua masina este noua ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:59 |