Vant puternic, camionul (nu) rezista
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vant puternic, camionul (nu) rezista
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
La inceputul clipului, pe stanga, se mai vede unul...Ce naiba era acolo?
![]() This post has been edited by OVIDIUS: 19 Mar 2008, 11:39 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
incredibil
![]() ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Automobilele nu cred că au probleme deoarece sunt la nivelul barierelor laterale ale podului și curentul de aer pierde din putere în timp ce trece prin ele. Camionul are probleme deoarece este înalt și cam....îngust, vântul fiind foarte puternic.
Clipul dacă îmi amintesc bine a mai fost postat odată și întâmplarea are loc prin Olanda, dacă nu mă înșel. Dar, repet, poate greșesc. This post has been edited by Lostboy: 19 Mar 2008, 11:45 |
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai cat de puternic era vantul asta de e in stare sa rastoarne ditamai camionul?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Lostboy |
![]()
|
Din câte se vede destul de puternic pentru a doborî camionul. Și mai ales dacă acesta din urmă nu este încărcat cu marfă.
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
primul clip e din Olanda, luna aceasta.
Asta nu stiu de unde e... UK probabil dupa accent si partea de mers...dar se intampla destul de des.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
![]()
|
Timbeeeeeeeeeerrrrr! Cad TIR-uri!
LE Scuze. Ms domnu R19. As usual! This post has been edited by Lostboy: 19 Mar 2008, 13:29 |
--------------------
.
.
.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
"timber"...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
o șarap
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Mda, a cam batut vantul in ziua aia. Au anuntat si la TV sa nu iasa lumea cu biciclete, da bineinteles, cine a putut sa le inteleaga limba.
Ma miram eu de ce nu mai e nici un biciclist pe strada si eu singur. ![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Era gol, d-aia l-a suflat vantu'.
Mai intai de unde era mai usor, adica-n spate. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Ehhh...poate era incarcat cu pufuleti.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau... iarba...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vali vtk |
![]()
|
![]() Membru cu trotineta Group: Members Posts: 222 Joined: 8 November 06 From: Braila ![]() |
QUOTE(argon @ 19 Mar 2008, 14:21) primul clip e din Olanda, luna aceasta. Asta nu stiu de unde e... UK probabil dupa accent si partea de mers...dar se intampla destul de des.. garantat in UK pe M1 ![]() |
--------------------
DACIA
1300
1980
- BR-15-DNL
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:11 |