Siemens M55, cum se conecteaza la pc??
![]() ![]() ![]() |
Siemens M55, cum se conecteaza la pc??
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Ai nevoie si de soft. Mergi la Siemens pe site si ia-l de acolo. Are vreo 20 MB parca.
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Am primit soft-ul pe CD cand am cumparat cablul. Nu a mers si l-am luat de pe site-ul Siemens, dar tot degeaba.
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Trebuie sa mearga. Ce soft ai luat de la Siemens?
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
Uncle-Sam |
![]()
|
era acelasi ca cel primit pe cd odata cu cablul
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Din cite stiu, cablul de date pentru S55/M55 e pe serial, nu pe usb. Am avut si eu asemenea cablu.
Cum ai facut instalarea soft-ului? CE soft e (cum il cheama)? |
--------------------
Lexus
ES300H
|
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
Este o problema si cu USB-ul asta. Eu am avut probleme cu o imprimanta pe USB pe care o vedea dar care nu imprima. Pana la urma am schimbat driverele USB. Am avut si un M55 dar cu cablu serial si merge beton. Sfatul meu e sa mai incerci si pe alte coputere si tre sa mearga daca nu e cablul defect ca are si ceva electronica pe acolo....
|
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
cand am bagat cablul usb (prima data fara mobil) l-a recunoscut imediat
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Si a doua oara nu cumva l-ai bagat in alt port usb fata de prima oara?
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Imi dau si eu cu parerea pe aici:
1. Ai setat din soft portul/interfata pe care este cablu de date? 2. Cablurile usb de date cu calculatorul mie imi produc oarece repulsie. De principiu aici e sfant serialul. Din experienta mea de lucuru cu interfete, dar pe nokia si samsung: 1. Pe usb merg bine interfetele IR, nu cele de comunicatii M-bus sau F-bus. 2. Interfetele care merg SIGUR sunt cele pe SERIAL. Cu cele pe usb intodeauna m-am lovit de tot felul de greturi, ba din partea interfetei, ba din partea programelor. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
agryn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 5 November 04 From: Radauti ![]() |
deci tu ai DATA SUIT-ul, care din cate stiu merge pe serial(cablul original de date pt. m55 e pe serial); adica sigur merge pe serial , ca am eu....si merge super. chiar daca e un telefon vechi e super fain, la fel si programul.
Incearca sa schimbi cablul cu unul serial. |
--------------------
Logan
Laureatte 1.4
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 10 Dec 2004, 21:39) Din cite stiu, cablul de date pentru S55/M55 e pe serial, nu pe usb. Am avut si eu asemenea cablu. Cum ai facut instalarea soft-ului? CE soft e (cum il cheama)? Ca bine zice ! Clar iti trebuie un cablu pe serial ! Cauta pe okazii.ro si ar trebui sa gasesti un nene de prin Medias care confectioneaza asa ceva ...te costa cam 350.000 prin posta ! Nu dai de el da-mi un PM |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Siemens M55 comunica cu calc doar pe F-Bus (Rx,Tx,GND)
Trebuie sa iti mearga si pe USB. E ceva cu driverele (rulezi inainte ce ai pe cd-ul de la cablu dupa aceea introduci cablul in pc). Cand instalezi "Siemens Data Suite" sa selectezi la inceput ca vrei USB si nu Serial. ![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Ce fel de cablu USB ai?
Unul compatibil, sau original pt M55 ? Daca e compatibil nu e prea bun!... si de aici ai o problema Cel mai bine cu cablu original, mai bine da inapoi cablul respectiv si cere banii si ia-ti un cablu original! |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
akcent |
![]() ![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 14 December 04 ![]() |
eu am cablu usb merge cu softu simens data suite dar selectezi com 3 si sunt 2 softuri : unu pt cablu sa iti recunoasca cablu e pe cd de la cablu si unu casa comunice cu telu acu nicieu prea stiu exact care cum sunt da mie imi merge si am xp -ul pe calc
This post has been edited by akcent: 14 Dec 2004, 10:43 |
--------------------
dacia
1310 L
- hec
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Eu am M55 cu cablu original pe USB si merge fara probleme tranferul de date cu softul de pe CD; probabil ai un cablu compatibil, nu cel original.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
dorucioby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 22 December 04 ![]() |
Amun m55 cu cablu usb si merge super inclusiv tunning pe el, sonerii alt meniu samd. Se poate mari si memoria pina la 3.75 mb daca doresti iti pot tr cd cu soft (nu cer bani) sau uite te pe www.siemens4me.as.ro site dedicat telefoanelor m55
rog ca acest post sa nu fie interpretat ca reclama,si acolo fiind un grup de forum isti excelent |
--------------------
Dacia 1310
berlina
- sv-02-chw
|
|
DaciaMustang |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 60 Joined: 27 November 04 From: constanta ![]() |
am avut si eu m55 cu cablu de date original;
nu mai speriati omul, merge si cablul compatibil, important e sa aiba softul cablului care trebuie instalat DUPA conectarea la usb; pe langa asta, cum a mai zis cineva mai sus, intra la "siemens4me" si cauta un soft numit "siemens data suite" si mai cauta inca vreo 2 (au ei o lista pe-acolo) ca nu merg bine toate softurile - trebuie sa reusesti cu unu' din ele ps: ai cablu de date cu/fara incarcator? ca eu am avut cu incarcator si sunt curios daca exista si fara multa bafta |
--------------------
dacia 1310 L
berlina
- CT-98-CPF Cine sapa groapa altuia departe ajunge!
Cine se scoala de dimineata cade singur in ea! (proverbe remix) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:54 |