cum va descurcati cu parcarea in bucuresti?
![]() ![]() ![]() |
cum va descurcati cu parcarea in bucuresti?
billyK |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 2 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3 1.6
2006
|
|||
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
politia are voie sa face orice orcand, dak se intampla ceva ei erau in misiune si au fost nevoiti sa faca asa ceva
|
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie unu mi se pare normal sa nu parchezi in fata garajului...
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
billyK |
![]()
|
intrebarea era cum va descurcati voi in general...
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3 1.6
2006
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cu grija
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Cu mult tupeu si maiestrie infig masina in cele mai stramte locuri.
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bah, tu ai pus ochii pe bucata mea de trotuar, nu?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu unu cand parchez prin bucuresti fac urmatoarele:
1. imi desumflu rotile 2. imi ridic sau scot stergatoarele 3. imi zgarii usile 4. imi lipesc afise in geam asta ca sa se oftice cei care practica asa ceva ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
billyK |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3 1.6
2006
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
O sa ne descurcam bine pentru ca acum s-a declansat in tot Bucurestiul campania pentru construirea de noi parcari.La campania asta chiar nu avem ce GUITZA indiferent cate borduri vor pune si cat va plati platitorul oricine va fi EL.Deja in zonele unde parcarile sunt gata raman locuri goale mereu.La faza asta JOS PALARIA!!!Cel mai important este ca in aceste noi parcari functioneaza principiul:PRIMUL VENIT PRIMUL SERVIT si nimeni nu isi aroga drepturi.
|
--------------------
a
b
c
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Depinde de zona, de locuitori si de administratie.
In zona mea, desi locurile sunt "la liber", zi de zi apar tot felul de stalpi, lanturi, celebrele T-uri, placute cu "Loc rezervat" etc. Dimineata, scandal: stergatoare ridicate, anvelope rasuflate, bilete in geam de genul "Parcheaza la scara ta/in orasul tau" etc. Prin februarie am fost plecat vreo 10 zile din oras si la intoarcere am gasit nenumarate astfel de dovezi de dispret la adresa spatiului public. Administratia? Niste bieti onanisti fricosi si lenesi. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bulan |
![]()
|
Pacat!La mine nici vorba de asa ceva.Cel putin pe un sfert din locuri sunt parcate dube si furgonete ale soferilor care locuiesc in zona nu in bloc.
|
--------------------
a
b
c
|
|
bulan |
![]()
|
Azi la stiri am vazut cum un paznic al unei firme a sarit cu cutitul la un turc care a vrut sa parcheze masina pe strada in dreptul firmei unde pazea paznicul.Incidentul nu conteaza.Firmele sau cetatenii au dreptul sa isi aroge drepturi dincolo de gardul lor???????????????????????????????????????/
|
--------------------
a
b
c
|
|
vijelie |
![]()
|
Firma la care lucrez are sediul amplasat ultracentral, deci jale cu locurile de parcare.
Astfel, pe langa portar, a mai aparut in organigrama un tanar slab ca fizic dar cu o gura mare care are ca obiect de activitate gonirea altora de pe trotuarul pe care se suie sefii cei mari. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Daia m-am bucurat eu cand au inceput sa darame aia garajele, ocupau prea mult loc pentru o singura masina, iar cei care beneficiau de ele erau in general boso cu rable care probabil nu au vazut lumina zilei de ceva timp, si care toata ziua stau si mesteresc in garaj cu usa deschisa si se oftica cand parcheaza unu in fata deoarece nu se aude bine casetofonul cu stiri pe care il au improvizat la o baterie de 12 V
![]() ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
DSN |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 9 May 06 ![]() |
Intrebare (dilema): sa parchez sau sa trec mai departe ca-mi iau amenda?
Treaba asta e pe langa sediul lui Mircea Geoana, pe Mihai Bravu. Attached thumbnail(s) DSC00032.JPG ( Size: 417.39k ) Number of downloads: 47 |
--------------------
ex Renault
Megane
break
- RO
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ca sa scapi de amenda, trebuie sa parchezi dintr-o singura miscare, fara sa te opresti si sa manevrezi, si sa sari imediat din masina
![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 09:19 |