buton suplimentar pe telecomanda, intrebare
![]() ![]() ![]() |
buton suplimentar pe telecomanda, intrebare
psychoo |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.702 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|||
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
deci se poate.. acum.. intrebarea e.. cine stie sa o faca...?:| si unde mai pui al 2-lea buton...?
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.702 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
sau al 3`lea in cazul meu...problema nu este unde il pui...aia pare cea mai simpla treaba din toata problema asta (pe spatele carcasei spre exemplu un push-buton mic...nu stiu cat este de estetic dar a fost prima strafulgerare...asa ca nu dati cu pietre
![]() problema este...stie UCE/UCH sa memoreze un al 3`lea buton? are vreun pin de iesire pe care sa ii montam un releu pentru actionare actuator portbagaj? |
--------------------
Ford
Focus
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Pentru deschiderea porbagajului nu va trebuie 7 butoane prin spatele chei. Puteti apasa de doua ori pe butonul de deschidere si hop sa deschis si potbagajul. Domn` free_fiber a facut si face asa ceva. Luati legatura cu baiatu` si va rezolva imediat. Numai bine all !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
psychoo |
![]()
|
pai aia e relativ usor de facut si nu are legatura cu uch...eu ma gandesc ca a facut un montaj care la deblocarea usii actioneaza un intrerupator...daca se activeaza de 2 ori actuatorul intr`un timp presetat atunci montajul respectiv da comanda la actuator portbagaj...mai simpla ideea si nu se modifica nici aspectul cheii...interesant mersi pt idee
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:45 |