Capaca pompa de apa, e bine sau nu?
![]() ![]() ![]() |
Capaca pompa de apa, e bine sau nu?
MRM_Roby |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 August 07 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1980
|
|||
B31AYZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 647 Joined: 1 April 04 ![]() |
Salut ,
Chiar asa se pune .Ai grija sa nu pui prea mult in zona suruburilor .Se lipeste si se desfac foarte greu . Bafta! |
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu recomand sa nu pui.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
asta am facut si eu azi
![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
MRM_Roby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 August 07 From: Craiova ![]() |
asa este
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1980
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
eu am cumparat capacul de la pompa de apa cica frantuzesc cu o garnitura neagra , l-am montat doar cu acea garnitura fara gram de silicon , dar fiecare surub bine strans , si nu pierde gram , l-am schimbat pentru ca vechiul capac se sparsese si imi arunca lichid pe curea si de acolo in tot motorul.
la pompa de apa nu recomand silicon , in schimb recomand planitatea si curatarea suprafetelor cu un smirghel foarte fin ininte de remontare |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
E foarte bun siliconul ala rosu. Mai ales unde suprafata pompei nu mai ofera o buna etansare. Siliconul aplical pe amandoua partile ale garniturei dar nu foarte mult un strat subtire aproape trasnparent. Desfa tubul scoate niste silicon pe deget si te plimbi pe garnitura aplicand un strat subtire si uniform, iar in zona suruburilor un strat cat mai subtire. Daca pui mult silicon cand strangi o parte din silicon va iesi in afara pe langa garnitura iar o parte va intra in interiorul presetupei.
|
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
90% din masini (dacii) am vazut ca folosesc silicon rosu. Sincer eu unul nu a-s folosii dar numai in momentul cand umblu la el si nu pun in exces pentru ce nu este necesar
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
GARFIELD 87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 6 May 07 From: ploiesti ![]() |
daca nu este pus in exces nu este nici o problema
|
--------------------
dacia
1410 8 valve
1998
- ph 00 aby
|
|
Kinetix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 26 February 06 From: Iasi ![]() |
Daca suprafetele sunt plane, garnitura intacta si suruburile se strang echilibrat, dupa metoda "in cruce" sau "incalecat", iarasi nu e nici o problema.
Fara silicon. This post has been edited by Kinetix: 26 Mar 2008, 22:13 |
--------------------
Dacia
1410/'93
berlina / Tico E2 2000
- IS-##-### Deschide ochii. Gandeste. Fara absoluturi morale ne prabusim!
|
|
dany_daci1300 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 28 June 07 ![]() |
e bine...sa pui....pt ca daca prinzi o garnitura mai proasta ...o sa curga apa
|
--------------------
dacia
1300,1307D
1975,2006 DACIA e cea mai buna masina findca e a noastra
da’ preferam BMW-uri in faruri cu lumina albastra |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:55 |