Curse Legale la Pitesti - "Cupa Primaverii", Duminica 30.03.2008
![]() ![]() ![]() |
Curse Legale la Pitesti - "Cupa Primaverii", Duminica 30.03.2008
adipo |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 88 Joined: 20 September 05 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410
1996 / 1600cmc
- AG-XX-XXX + Peugeot 206 Sedan Plus (2007)
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
De-acolo vin, si pot spune ca am fost dezamagit crunt de organizare... Decat asa, mai bine fara...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zān Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
elaboreaza un pic, Merced
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar asa,ce s-a intamplat pe acolo?
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce sć se īntāmple... S-a parlamentat pe tema a 3 litere... sgm sau aŗa ceva...
|
--------------------
-
-
- Cānd vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu vorbesc de concurenti. Ei au fost, destui si chiar ok, a iesit pe unele portiuni un pic de show. Dar s-a organizat "liniutza" asta intr-o curba, n-a inteles nimeni in ce mod s-au "dat" oamenii, la final am auzit ca cica au fost clasati dupa timp, desi parea o chestie eliminatorie... A durat si vreo 6 ore, daca nu ma insel...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
am vazut si eu la stiri un pic, se pare ca unii era sa-si ia zboru in curba aia
![]() This post has been edited by XMihai: 30 Mar 2008, 18:55 |
--------------------
.
.
.
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Cypher4laguna |
![]() ![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Colega, hai sa nu laudam Hondele ca poate ne trezim cu parbrizul fototapetat de mc teddybear (bearmc)
![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 31 Mar 2008, 14:23 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Luneta! Oricum am folie pe ea..
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Liniute-n curba... E un inceput...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
scuze de off topic
![]() Pentru tine bearmc, in Ferentari ![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
O fost secsi tare la "liniute".
1) trebuia sa-nceapa la 10 si abia dupa ora 12 au plecat primele masini 2) ingramadeala dracu'. Asa ceva n-am mai pomenit... Am fost la evenimente asemanatoare de cateva ori in Iasi, o data-n Constanta, si pe la Buc. Da' imbulzeala si nesimtire din partea spectatorilor ca aici n-am mai vazut. Oi. Oi turbate. 2') jandarmi muuuult prea putini pentru puhoiu' ala de spectatori. 3) fiecare masina a trecut o singura data. Nu se face. Se dau castigatori cu castigatori, pana ramane unu'. Intotdeauna se-ntampla sa vrei sa vezi cu precadere anumite masini. In cazul meu Daciile, BMW-ul cu intercooleru' cat tot botul, S5-ul, lancerurile, gtt-ul fara capota. Asa le-am vazut o singura data pe fiecare. De exemplu WRC-ul s-a dat cu o paraitoare de BMW fara tobe. Ce sa mai aud din motorul Daciei? Nic. 4) acea defilare in antetul fiecarei clase a fost pierdere de timp. Cretinatate. Numai bine s-au pocnit berbecutii aia doi si s-a dezlantuit haosul. 5) prapaditu' ala cu evo negru habar n-are sa conduuuucaaaa!!!!!! Imi venea sa-l iau in suturi vazand ca la fiecare schimbare o ducea in limitare si o tinea acolo 1-2 secunde. E frustrant sa vezi cum o bomba dintr-aia-i irosita. Nu regret ca am fost. Regret ca putea fi muuuuuult mai bine. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
giullia24 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 21 February 08 ![]() |
poze si filmulete pe unde se gasesc baieti?
This post has been edited by giullia24: 31 Mar 2008, 20:59 |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
Merced |
![]()
|
Asa deci sa-i explic, deja "consateanului" meu, cateva chestii. Lanceru' negru era condus de acel individ care este seful Politiei Rutiere Arges.
![]() ![]() Masinile s-au dat de mai multe ori, dar cam haotic, mai ales pe final. S5-ul de exemplu a facut o masina tin minte, si a doua oara si-a furat-o bine de tot de la Impreza-ul albastru. Apropo, daca puneai motoru' ala pe care-l aveai mai demult pe D[r]acie, presupun ca te bagai si tu, nu? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Stiam ca e sefu' militiei. Da' isi batea joc de potentialul masinii.
Pe la 3 am plecat acasa. Eram plictisit, batut de praf si soare. N-am mai prins sfarsitul. Puteam sa am si mama motoarelor, la "liniute" nu m-as baga niciodata. Mi se pare cea mai decadenta forma de intreceri auto. Cel putin in forma-n care este acum la noi. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
N-ai pierdut mare lucru ca ai plecat. Oricum s-a lasat racoare si mare smecherie nu s-a mai intamplat. Organizare de doi lei...
Cat despre "te bagai si tu", era o gluma. ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Haha, pana ajungeti la "performantele" de anul trecut, cand un meserias cu seria 5, numere de Bihor, a dat clasa unui AMG (aici n-am nimic de zis), unui TVR Sagaris si unui Gallardo pe Aeroportul din Baia Mare mai e. Stateam ca prostu si ma uitam cum ala cu Lambo dormea la volan. Degeaba ai bani...
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
era un bmw e30 BH 04 ARO
sau zici de m5-ul argintiu ![]() am filme cu e30-ul vs lambo , tvr si amg-ul la cursa cu gallardo cred ca a uitat soferul sa plece...ca pleaca tarziu rau This post has been edited by ArtVandelay: 2 Apr 2008, 22:24 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Cu ala cu Lambo am avut eu o coliziune in iarna 2006/2007. Eu cu Symbolu, el cu A6:))
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 12:06 |