Sfaturi cumparare aragaz
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi cumparare aragaz
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Inox-ul e foarte pretentios, la curatare trebuie folosita o solutie speciala pentru curatat Inox. Si se vede repede orice mizerie pe el.
Experienta proprie ... ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 27 Mar 2008, 19:44 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Este o laie pretentios.
E mult mai putin pretentios decat emailul. Si zic tot din experienta. Se curata mult mai usor decat emailul, nu "intra" in el mizeria, nu se ciobeste, nu se ingalbeneste, se curata cu cif si un burete aspru de n-are aer. Si eu as recomanda inoxul "antistrop" (disponibil in special pe plitele incastrabile) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Voiam sa zic ca fara o solutie de curatat pentru Inox, nu o sa poti sa il cureti bine.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si solutia aia de inox e foarte apropiata dpdv compozitie de cif, iar cif-ul e mult mai ieftin (cam la jumate).
Iar la aragazuri cu cuptor important e cuptorul si aprinderea electrica. Primul (cuptorul) trebuie sa nu arda cozonacul (tabla mai groasa pe fund, flacara uniforma), iar a doua (aprinderea electrica) e o chestiune de confort. La ochiuri mare diferente nu-s. La cele cu protectie "antigazare" (intrerupere gaz daca flacara se stinge), la unele modele, in timp, se defecteaza si trebuie un timp mai indelungat pentru incalzirea senzorului (se tine butonul apasat mai mult timp ca sa ramana flacara aprinsa). La ochiuri devine la un moment dat enervant (se folosesc mult mai des decat cuptorul). Cel din link are siguranta numai petnru cuptor, nu si pentru ochiuri, iar alea pentru cuptor sunt mai fiabile (nu stiu de ce, dar asa am constatat) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Deci ar fi o "afacere" daca as cumpara Cif in loc de alta solutie mai scumpa pentru curatarea suprafetelor din Inox?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
acelasi tip de aragaz am si eu. da intradevar raman niste pete pe el care greu se indeparteaza. iar cand il speli daca il uzi putin nu mai merge aprinderea pana nu se usuca, in rest e okey are si rotisor am facut cativa pui .
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
ma referam la rotisor ............in fine.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ai furat-o !!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(bogdan_90 @ 27 Mar 2008, 21:11) acelasi tip de aragaz am si eu. da intradevar raman niste pete pe el care greu se indeparteaza. iar cand il speli daca il uzi putin nu mai merge aprinderea pana nu se usuca, in rest e okey are si rotisor am facut cativa pui . Stii cumva daca se aprinde automat cand rasucesti butoanele sau mai e un buton suplimentar care trimite scantei la arzator ? |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Degeaba te chinui....oricum ai sa gasesti o oferta mai buna dar...... numai dupa ce l-ai cumparat !!!
Apropo cand facem o intalnire ![]() This post has been edited by l@u: 27 Mar 2008, 22:03 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
http://www.cauti.ro/compara_preturi/electr...lii_produs.html
![]() This post has been edited by bion: 28 Mar 2008, 15:58 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cu storcatorul ala de fructe de 5 milioane nu se asorta decat un aragaz de 11?!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 27 Mar 2008, 19:37) Cred ca interiorul la cuptor este la fel ca la restul, e posibil sa fie doar exteriorul mai mare, cred ca e izolat termic mai bine cuptorul. Cauta unul care sa opreasca gazul cand se stinge flacara, atat la plita cat si la cuptor. Vezi ca sunt unele care la ochiul mare au flacara dubla, cum ar veni ochi in ochi, incalzeste mai uniform. Vezi cum este izolata usa, cum este prins geamul, daca poate sa patrunda mizeria in interior pe sus, altfel o sa te chinui cu demontatul geamului ca sa-l cureti pe interior. Ies butoanele usor? daca nu ies nu prea o sa te bucuri de rotisor, daca are butoane negre e posibil sa nu se vada cand se ingalbenesc. Dezavantaje: nu prea gasesti hote pe dimensiunea lui. This post has been edited by tribunul: 28 Mar 2008, 17:48 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(argon @ 28 Mar 2008, 15:16) Ce sa zic, draga Maestre... storcatorul pe care l-am luat a costat cam mult: 5 milioane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Despre aragaz: nu prefer din alea prea sofisticate, Dne pazeste daca se strica, platesti cat nu face, m-am orientat in primul rand dupa faptul ca e din inox, are nu-s ce siguranta antigazare la cuptor, dimensiunile sale s-ar potrivi oarecum cu ale mele ![]() ![]() Cam astea am de spus, o seara frumoasa si sa auzim de bine, D. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am unul de Satu Mare (din zestrea nevestei). Excelent, dar nu se mai fabrica de mult asa ceva.
|
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Au aparut acum multe aspiratoare fara sac, sunt destul de misto.... Ups, scuze, asta-i dintr-un topic viitor...
![]() On-topic: Eu personal, toate electrocasnicele cu carcasa din inox pe care le-am vazut aveau urme de degete de te apuca tremuriciu'... @fnp: daca nu ma insel Satu-Mare inca face aragaze, sub numele Zanussi. This post has been edited by GoGu: 28 Mar 2008, 23:26 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(ady85btz @ 29 Mar 2008, 00:27) Vrei sa-l cumperi? Ce treaba are coada vacii cu stampila primariei ? ![]() This post has been edited by dragoselu: 28 Mar 2008, 23:31 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ti-am facut putina reclama
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(fnp @ 28 Mar 2008, 23:10) Si eu am unul de vreo 46 de ani facut tot acolo. E drept, e cam vechi el, dar la cat gatesc eu la el e arhisuficient, plus ca nu ma doare inima cand tin picioarele pe usa de la cuptor cand fumez o tigara in bucatarie. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:16 |