Alegere vopsea dupa culoarea masinii?
![]() ![]() ![]() |
Alegere vopsea dupa culoarea masinii?
cannavaro |
![]()
|
||
![]() . Group: Members Posts: 812 Joined: 15 July 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
TSP
- PH-89-XXX Dacia 1300 1981 - B-83-GRS
|
|||
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Mergem impreuna la Lizeanu daca vrei, sunt doua firme care iti imbuteliaza cum vrei tu vopseaua. Trebuei mers cu masina, sa vada exact cum e, si sa iti poata prepara culoarea exact la nuanta de uzura. Totul e sa vii cu masina incoace. Sunt sigur ca exista si in Ploiesti, insa cei de care zic eu sunt foarte buni. Si eu, si multi prieteni de-ai mei si-au preparat diverse vopseluri la ei, si totul a iesit perfect.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
cannavaro |
![]()
|
E perfect daca e atat de aproape. As dori un spray cu vopseaua respectiva. Cu masina nu cred ca o sa ajung pana aici, dar cred ca se descurca baietii din cateva poze f. clare cu masina. Cam cat m-ar costa? Ai idee?
|
--------------------
Dacia
1300
TSP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cum sa se descurce dupa poze?
![]() ![]() E pacat sa bage in spray, o sa iasa un r@h@t, iti trebuie vopsea cu intaritor, si aplicata cu pistolul, daca nu vrei tiganie. Costa ~4 milioane litrul (Palinal) atat am dat eu. Facuta pe tester. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
te costa putin pentru un spray,30-35 ron
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
recomand vopsirea cu aspiratorul electrolux ...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
cannavaro |
![]()
|
QUOTE(argon @ 28 Mar 2008, 12:48) cum sa se descurce dupa poze? ![]() ![]() E pacat sa bage in spray, o sa iasa un r@h@t, iti trebuie vopsea cu intaritor, si aplicata cu pistolul, daca nu vrei tiganie. Costa ~4 milioane litrul (Palinal) atat am dat eu. Facuta pe tester. Vroiam doar o solutie ieftina si temporara pana la vara cand voi vopsi toata masina. Oricum la praguri nu conteaza prea mult culoarea. |
--------------------
Dacia
1300
TSP
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
in vitan cam pe unde ii gasesc pe astia de imbuteliaza vopseaua dupa codul masinii ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cannavaro |
![]()
|
ok. Mersi mult de ajutor.
|
--------------------
Dacia
1300
TSP
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|
azraell |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 4 April 07 From: Bucuresti ![]() |
totusi... 4 mil litrul?!?!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2008, Ambition, 1.5 dCi 70CP
- B77NWP
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Exista si mai ieftina acolo, depinde de producatorul vopselei, daca e sau nu metalizata, etc..
|
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Am un magazin specializat langa mine cu asa ceva.
Chiar azi am intrebat. Spray (400ml) pentru ca asta ma intereseaza pe mine si costa 20 lei, Alb Boreal in principiu este dar am sa-l fac la culoarea masinii ![]() Pretul difera insa de calitatea vopselei (metalizat, firma, etc.) |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Cannavaro, mergem cand vrei. In principiu ai putea sa iei la tine niste poze clare, si eventual niste vopsea racaita de pe masina, unde oricum vei vopsila loc. Daca e pragul, chit ca nu va iesi perfect nuanta, e ok ca si solutie provizorie.
Da jos capota de portbagaj si ia-o cu tine la magazin ![]() |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
baga pozele cristinei ca acum apas pe avatar si iti sting calc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
in iasi costa 75 ron suta de ml...va sa zica 750 ron / litru si sincer am auzit ca nici nu iese ca cea originala.eu am o culoare mai deosebita pe masina si ar trebui sa vopsesc aripile din fata.sincer nu cred ca va iesi exact culoarea.
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
Kruger |
![]()
|
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Albert Einstein |
![]()
|
210.73.33 sau 0723.405.684 sunt nr. de telefon de la magazinul de la Lizeanu din Bucuresti. Puteti suna sa vedeti exact care sunt preturile si cum se procedeaza pentru mostra de culoare. Eu de la ei am luat vopseaua.
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 14:53 |