Probleme cu halogene, Halogenele imi fac probleme!!!
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu halogene, Halogenele imi fac probleme!!!
BeciAcustic |
![]()
|
||
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|||
viorel 77 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 30 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sa montezi un releu pt ele.
|
--------------------
Dacia 1310
Break
- B 26 DKR
2001
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Am 2 relee pe masina... e modelul cu 4 chioare dupa cum observi.... nu e asta pb.... alte sugestii?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
viorel 77 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 30 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ai 2 relee . dar probabil ca halogenele au intensitatea prea mare.
si eu am 2 si aceiasi problema ,scade intensitatea la relanti. alte relee pt. intensitatea care o ai. |
--------------------
Dacia 1310
Break
- B 26 DKR
2001
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
pai am respectat intensitatea.... 55/60... nu am pus mai mari decat poate suporta..... deasta ma mira... ca daca erau de 100 intelegeam..... si totusi pot avea ceva pb din cauza ca scade acel indicator, ce efecte poate avea?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
tibip |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 17 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
sa iei curent direct de pe plusul alternatorului. Acolo sa legi releul.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
- numar simplu
1988
|
|
viorel 77 |
![]()
|
probleme
nu doar ca stand la relanti nu iti mai incarca bateria cum trebuie. incearca sa pui un releu mai mare, halogenul absoarbe mai multa energie decat un bec normal. masina din fabrica a fost prevazuta cu anumite componente stas, pt. ca atunci la noi nu existau anumite piese care le gasesti astazi. |
--------------------
Dacia 1310
Break
- B 26 DKR
2001
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Se gaesc de cumparat astfel de relee? ce trebuie sa cer mai exact.... sfatuiti-ma daca voi ati rezolvat aceasta problema!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 01:48 |