DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Bancheta spate

alex
post 26 Aug 2002, 10:49
Post #1

Membru autentic

Group: Admin

Apropo de tutorialul lui muhi cu glicerina boraxata, stiti ce am patit eu cu bancheta din spate, sezutul ala de 1 persoana?
Cand mi-am pus boxele mi-a scos-o tipul ala care le-a montat si pt ca ma grabeam spre casa (era ziua mea si a mamei mele si aveam invitati si eu stateam sa-mi pun cas tongue.gif ) am zis sa o lase asa cum e ca o pun eu acasa (asta dupa ce se chinuise el cam 5 minute). Mi-am adus aminte de ea abia la mare si pt ca oricum ploua am zis sa pun bancheta la locul ei. M-am chinuit vre-o 30 de minute deoarece sarma aia transversala nu vroia si pace sa intre in clema de prindere. Pana la urma cum credeti ca am pus-o? Am fixat-o mai intai in siguranta si apoi cu antifurtul am fixat-o in podea. Cam brutal, 053.gif , dar a mers. Nu cred ca o sa mai scot vreodata bancheta aia de acolo smile.gif

--------------------
N/A N/A N/A
snafu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ssulea
post 17 Sep 2002, 08:11
Post #2

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Nu cred ca o sa mai scot vreodata bancheta aia de acolo smile.gif

Si eu am patit la fel, dar am fost nevoit s-o scot si pun la loc de mai multe ori si acum merge mult mai usor. Acu' nu stiu daca ea si-a dat drumu' sau am prins eu shmekeria...

--------------------
+
bzip2
post 17 Sep 2002, 10:03
Post #3

Membru

From: Bucuresti

[...] (era ziua mea si a mamei mele si aveam invitati si eu stateam sa-mi pun cas  :P )

168.gif

--------------------
+
KaiseR
post 1 Oct 2002, 11:58
Post #4

Membru incepator

Si la mine scartaiau banchetele din spate...ca ma bagau in boala.....si le-am prins in suruburi.....ca oricum nu le rabat.....ca nu e masina de carat marfa.....de cele mai multe ori merg singur....sau cu 1-2 persoane....asa ca le-am batut in cuie.........

--------------------
+
post 27 Oct 2002, 19:27
Post #5

Group:

Warn: (0%) -----

[zi-mi si mie, te rog, cum le-ai prins 'definitiv" ca vreau sa o fac si eu..m-am saturat de zdranganit

--------------------
User is offlinePM
+
ovidiu dumitru
post 25 Nov 2003, 16:28
Post #6

it manager

From: BUCURESTI PADURETU 37

Cele doua banchete au intre ele o balama comuna care se fixeaza de podeaua masinii. Verificati jocul existent la acest mecanism. Am avut acesta problema si am rezolvat-o prin eliminarea jocului folosind 2 bucsi (la cele 2 banchete) din tabla de 0,4.

--------------------
dacia supernova 2002 clima - B-28-XGC
o. dumitru
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2025 - 20:58
Forum Renault