Harta joc strategie (sau shooter) cu summit NATO, Sau cum sa devii un anarhist mai eficace ...
![]() ![]() ![]() |
Harta joc strategie (sau shooter) cu summit NATO, Sau cum sa devii un anarhist mai eficace ...
rooster |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 27 December 05 From: Tulcea, oras cu strazi jalnice ![]() |
|
||
--------------------
VW
Sharan 131CP TDI
Dacia face putori de automobile, parerea mea ! EX: Nova GTI & Logan 1.4MPI Laureate Plus. Aveam sentimentul ca am cumparat de la sh dupa ce am vazut cat a economisit francezu la masina mea noua.
|
|||
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu dar daca ai timp si te pricepi, poti sa incepi sa faci un nivel cu Olimpiada de la Beijing. Pina in August mai e timp, si poti sa ai un mare succes.
Recomand FPS Creator pentru crearea de jocuri. Transforma un eveniment super-plictisitor (olimpiada) in ceva funny si relaxant: Marshall Chief alergindu-i pe sportivi pe stadioanele alea si tragind dupa ei. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 22:38 |