Conectare frana de mana, electrica
![]() ![]() ![]() |
Conectare frana de mana, electrica
kalyyyyyy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|||
ovidius max |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 21 December 07 From: Iasi ![]() |
Sper sa nu se supere Kaly pe mine dar ma bag si eu cu o problema legata de frana de mana. Tot asa nu a fost conectata de cand am luat-o (nu avea bec). I-am pus bec dar acel intrerupator nu functioneaza: cu maneta la sol becul ramane aprins. Nu stiu cum sa ajung la intrerupatorul electric poate pot sa il rezolv din contacte. Multumesc.
|
--------------------
Dacia
1300
1980
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am citit mai multe topicuri inainte de a il face pe asta.vezi ca la unele dacii acelasi bec are rol de avertizare la frana(de picior)-ori de lichid ori de placute.Ca sa testezi daca ai probleme cu intrerupatorul de la maneta de frina este simplu:dai carcasa de plastic jos si o sa vezi locul unde se baga papucul firului ce duce in bord.il scoti ,pui un fir cu un bec cu celalalalt capat conectat la un plus.daca cu maneta lasata nu se aprinde si cu ea trasa da e bine.Daca se aprinde tottimpul nu e bine si trebuie(cred) sa dai maneta jos si sa investighezi(lucru complicat ce necesita rampa/groapa).
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(kalyyyyyy @ 1 Apr 2008, 11:03) Pt un contact care se afla tot pe maneta de frana sa pui masina pe rampa ... ![]() Toata instalatia de la maneta de frana se afla in interiorul masinii si nu este nevoie sa ai o prampa/sau groapa ![]() Becul din bord normal ii alimentat cu un + prin contact iar la maneta de la frana ai un contact pe "-" si in momentul cand ii maneta ridicata face contact si aprinde becul din bord si cand ii lasata jos nu face ceva de genu contactelor de la usi ... |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
Ma gandeam ca trebuie pusa pe rampa ca sa desfaci cablu ca apoi sa dai maneta jos(am impresia ca acel contact este oarecum in partea inferioara).merci pentru informatia cu plusul si masa.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
mitu2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 30 June 07 From: onesti ![]() |
este chiar in partea mediana a ansablului si spre spate la mine firul trece prin spatele scaunului soferului
|
--------------------
pescariador amator
Megane 2 1.6 -16v
2006
- BC 06 AMX
|
|
ovidius max |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 21 December 07 From: Iasi ![]() |
Cred ca stim cu totii unde se afla acel contact (se vede cu ochiul liber „teaca” in care se afla) oricare ar fi definitia pozitiei
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1980
|
|
mitu2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 30 June 07 From: onesti ![]() |
scoti carcasa de plastic de deasupra frinei de mina si ai ajuns la el
Acu nu stiu cun e prinsa exact dar stiu ca intra si sub plasticul din jurul schimbatorului la mine nu era prinsa in suruburi si cind am schimbat podeaua am lasa-o si io tot asa o tin cablurire de la centuri Butonul(intrerupatorul) frinei de mina este asemanator cu cel de la usi si cum zicea un coleg mai sus asigura minusul necesar aprinderii becului This post has been edited by mitu2002: 2 Apr 2008, 07:30 |
--------------------
pescariador amator
Megane 2 1.6 -16v
2006
- BC 06 AMX
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
Deci nu stie nimeni care este pinul becului de la frina de mana din tabloul de bord?
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
ovidius max |
![]()
|
kaly: Uite ce am gasit prin arhiva de poze luate de pe daciaclub. Sper ca asta cauti. - La B1 apare frana de mana.
Attached thumbnail(s) Bordturo.jpg ( Size: 123.12k ) Number of downloads: 71 |
--------------------
Dacia
1300
1980
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
Merci mult,o sa incerc si varianta asta,desi ma indoiesc ca acolo este.Sunt 3 mufe si 3 cadrane,ar fi logic ca fiecare din mufe sa fie pentru un cadran,iar becul meu de la frana este pe cadranul din stanga(turometru).Totusi o sa incerc.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
Multumesc mult,din punctul meu de vedere se poate inchide.Am lipit 2 fire de bec direct si plusul l-am luat de la mufa respectiva.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 01:22 |