Merge la cineva in Bucuresti externul?, Imi merge doar metropolitanul
![]() ![]() ![]() |
Merge la cineva in Bucuresti externul?, Imi merge doar metropolitanul
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca e de la altceva ca pe RDS fiberlink vad ca merge si externul.
|
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
cu siguranta ca e de la summit
![]() ps: nu-s din capitala, dar si la mine internetul e posedat, nu merge decat daciaclub + inca vreo 2-3 siteuri, in rest mail, messenger - nevoie. pps: dracia naibii, acum si-a revenit dupa ce o jumate de zi a mers cum a vrut This post has been edited by Alexu7: 1 Apr 2008, 17:53 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
viorel 77 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 30 January 08 From: Bucuresti ![]() |
La mine merge doar intern.
messenger - functioneaza |
--------------------
Dacia 1310
Break
2001
- B 26 DKR
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sri a taiat totu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine pe RDS merge.Dar nu m-ar mira sa fie de la summit.Duminica timp de 2 ore nu am putut folosi mobilul,nici pe Orange nici pe Vodafone.In situatia asta erau inca vreo 10-15 persoane din bloc(cei cu care am vorbit).Si nici conexiunea la internet nu a mers.Cand a mers telefonul,surpriza...mergea si internetul
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Ora 18.30: Telecomunicatiile din Bucuresti, afectate odata cu sosirea lui George W. Bush
de M.Z. HotNews.ro Marți, 1 aprilie 2008, 18:34 Economie | Telecom Zeci de cititori HotNews.ro reclama functionarea defectuoasa a serviciilor de telefonie mobila la ora sosirii presedintelui George W. Bush in Romania. In acelasi timp, in zeci de birouri din Bucuresti conectarea la internet a devenit aproape imposibila. Orange a anuntat marti ca in jurul orei 16:00, reteaua de fibra optica a companiei a fost sectionata in doua locuri (Timisoara si Caransebes), fapt care a afectat serviciile de voce si date. "Din aceasta cauza, serviciile de voce si date de pe o arie extinsa din zona Transilvania-Banat au fost afectate. De asemenea, incidentul a avut repercusiuni si asupra clientilor din alte zone ale tarii. Circumstantele in care a fost sectionata fibra sunt deocamdata necunoscute", se arata in comunicatul Orange. Operatorul estimeaza ca in circa 2 ore comunicatiile mobile de voce si de date vor reveni la normal. "Echipa de ingineri a Orange Romania a intervenit imediat si depune toate eforturile pentru a remedia situatia in cel mai scurt timp posibil. La momentul actual serviciile de voce au fost partial restabilite. Estimam ca in termen de aproximativ 2 ore comunicatiile mobile de voce si de date in reteaua Orange vor functiona la parametri normali" Sursa - Hotnews.ro |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
La mine azi nu a mers mobilu vreo doua ore ... si sunt din Arad, nu din Bucuresti.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
netu de la voma se tine bine
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind am scris pe alt topic ca vorba de gripa AWACS-iara , nu m-au crezut! Na, ca acu' anunta pe irealitatea tv ca, imediat dupa ce a aterizat tufis, sistemul de control trafic al aeroportului a cazut in mod inexplicabil.
Ce explicatii le-or fi trebuind? ![]() This post has been edited by corbex: 1 Apr 2008, 18:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie nu-mi merge nici metropolitanu.Telefonul are ton mut.Si tv-ul merge doar pe Otv.
p.s: stau in fata la Marriott. |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 1 Apr 2008, 18:47) Si ziceai ca ma astepti pe mine la cotitura sa ma prinzi cu injuraturi ireverentioase. ![]() <span class='edit'>1 Apr 2008, 19:53:</span> QUOTE(Zippy @ 1 Apr 2008, 19:46) Mie nu-mi merge nici metropolitanu.Telefonul are ton mut.Si tv-ul merge doar pe Otv. p.s: stau in fata la Marriott. Ia umbla putin la trimerii si bobinele din blocul de frecvente, sa vezi cum prinzi conversatiile operative ale baietilor de la SS ! ![]() This post has been edited by corbex: 1 Apr 2008, 18:54 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ferice de cei ce au RDS... cei care s-au mutat, sa-si bage unghia-n gat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
merge brici domne.. n-am nici o problema.. @rds
si pe vodafone merge ok (la fel de prost ca intotdeauna.. totusi pt net wireless prin semnal gsm e suficient de bun sa vad un mail din an in paste pe varfu muntelui cand e cazu) |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine la munca merge perfect internetul extern.
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Intr-un final glorios le-a venit ciclu de biti si la astia de la ilink de la mine.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
DA merge.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:13 |