DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> e radiata sau nu, cum pot sa aflu ?

B30KDT
post 3 Apr 2008, 19:46
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: bucuresti

vreau sa cumpar o masina pt care voi face contact de vanzare cumparare si o voi lua in evidenta la ad financiara

momentan masina cica e radiata de la politia rutiera,dar nu stiu sigur.cum pot sa aflu daca este sau nu este radiata?nu cunosc nr de inmatriculare ,cica a avut nr rosii cand a cumparat-o ,momentan cartea de inmatriculare nu este pe numele celui de la care vreau sa o cumpar insa intre cei 2 exista contract de vz cumparare si e luata in evidenta financiara de cel de la care vreau sa o iau

vreau sa cumpar masina pt a o dezmembra.
daca fac actele cu asta si o trec la ad fin la mine mai trebuie sa trec si pe la politie pt identificarea seriilor daca este radiata asa cum zice?

dupa ce iau tot ce imi trebuie de pe ea o duc la remat (cu tot cu serii) sa o caseze aia si am inteles ca acolo imi este eliberat un certificat de casare cu care ma duc la ad fin si o scot din evidenta

e ok treaba sau raman cu ea pe cap la administratia financiara?
repet nu vreau sa o inmatriculez,doar sa o iau si sa o dezmembrez
respectivu vrea neaparat sa facem contract si sa o iau in evidenta la ad fin

This post has been edited by B30KDT: 3 Apr 2008, 19:50

--------------------
DACIA DACIA 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Anto
post 4 Apr 2008, 14:00
Post #2

Membru

Nu cred ca a radiat-o cel de la care vrei sa o cumperi. Cel mai sanatos este sa mergi cu el de manuta si la politie si la financiar, sa puneti toate lucrurile la punct. Dupa aceea poti face linistit cu ea ce vrei.

--------------------
Dacia Logan 2009 Preference
+
vi_escu
post 5 Apr 2008, 08:59
Post #3

Membru somnambul

From: republica procurorilor

Daca tot vrei sa o dezmembrezi pentru ce sa te mai duci la circa financiara. Faci un act de vanzare-cumparare pentru ca la o adica sa nu zica cineva ca ai furat-o si asta este. Doar ca trebuie sa o aduci pe platforma.
Radierea se poate face, la cerere, de ultimul proprietar, trebuie doar sa dovedeasca ca are unde s-o tina, sa nu zaca pe domeniul public.

This post has been edited by vi_escu: 5 Apr 2008, 09:03

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th May 2025 - 08:47
Forum Renault