geamuri fumurii, acte necesare
![]() ![]() ![]() |
geamuri fumurii, acte necesare
scania |
![]()
|
||
![]() SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP Group: Members Posts: 261 Joined: 5 January 08 From: Curtea de Arges ![]() |
|
||
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
- AG08UNN In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
|
|||
GARFIELD 87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 6 May 07 From: ploiesti ![]() |
pai pune-ti folie autorizata RAR nu iti trece pe nimic iti da o hartie la mana in care scrie ca este folie autorizata
![]() |
--------------------
dacia
1410 8 valve
1998
- ph 00 aby
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
daniel93 |
![]()
|
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
fara suparare, dar astea sunt raspunsuri de coltu' blocului...
sa ne spuna cineva, care cunoaste legea sau are pe masina folie si a fost oprit, ce documente sunt necesare! |
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
1976/1988 Opel Astra F C20LET cu cheaturi
Ford Focus 1.8 TDCI Logan 1.4 mpi Gunoaie romanesti, si plastice fara valoare |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Poate intre timp (2008) a renuntat la idee, sau a "ionizat" rabla.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
daniel93 |
![]()
|
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
vreau sa-mi pun si eu folie pe "rabla", de asta intrebam..
am gasit folie cu timbre si certificat RAR, si vreau sa stiu daca trebuie pusa intr-un atelier autorizat, sau pot sa o pun eu |
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
N-am idee, incearca eventual cu un tel. la rar. Dar esti sigur ca pe o "baba" din '76 merita sa o "fardezi" cu folie ?
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
QUOTE(daniel93 @ 29 Apr 2011, 17:44) fara suparare, dar astea sunt raspunsuri de coltu' blocului... sa ne spuna cineva, care cunoaste legea sau are pe masina folie si a fost oprit, ce documente sunt necesare! buletin si certificat de sanatate. ![]() montezi frumos folia la un service autorizat, aia iti inmaneaza niste hartii, si alea trebe la prezinti la militeni daca te intreaba de sanatate! |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
daniel93 |
![]()
|
QUOTE(maho @ 29 Apr 2011, 18:33) N-am idee, incearca eventual cu un tel. la rar. Dar esti sigur ca pe o "baba" din '76 merita sa o "fardezi" cu folie ? Nu pentru aspect le vreau, pentru umbra si intimitate ![]() QUOTE(alindrgn @ 29 Apr 2011, 18:59) buletin si certificat de sanatate. ![]() montezi frumos folia la un service autorizat, aia iti inmaneaza niste hartii, si alea trebe la prezinti la militeni daca te intreaba de sanatate! Pai folie am pus pe multe masini, dar fara autorizatie... vreau sa stiu daca e valabila autorizatia, daca o pun de capul meu.. This post has been edited by daniel93: 29 Apr 2011, 20:27 |
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
daca o pui de capul tau nu. din 2008 e o lege care face ca toate foliile montate pe masini, fie ele si cu autorizatie, dar fara stampila unui service autorizat, sa fie de fapt nelegale. daca vrei sa-ti pui acuma folie, ai nevoie de stampila de la service autorizat RAR pentru omologare si montare folii.
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
daniel93 |
![]()
|
aha.. ms de raspuns
![]() |
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(alindrgn @ 29 Apr 2011, 21:28) daca o pui de capul tau nu. din 2008 e o lege care face ca toate foliile montate pe masini, fie ele si cu autorizatie, dar fara stampila unui service autorizat, sa fie de fapt nelegale. daca vrei sa-ti pui acuma folie, ai nevoie de stampila de la service autorizat RAR pentru omologare si montare folii. Deci...ce ai nevoie? de stampila? si aia unde ti-o pui? pe mana ca la discoteca. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
eu am pe masina folie cu certificate si timbre. este pusa de mine
am fost oprit de politie, s-a uitat la ele si nu mi-a zis nimic. daca vrei sa cumperi mai am eu un set de omologari fata+spate |
--------------------
Dacia
Solenza Europa cu AC si Servo :)
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
alindrgn |
![]()
|
stampila se pune pe certificatul de conformitate, certificat pe care il primesti de la service-ul respectiv. asa poti sa cumperi de pe okazii omologarea cu 80-100 lei si gata. dar daca un militian nu ti-a zis nimic (pentru ca habar nu are) nu inseamna ca e si legala. eu am fost oprit de 2 ori de militieni pentru folie (desi asta nu mi se pare un motiv pentru a ma opri in trafic), si prima oara mi-a cerut direct talonul. i-am dat omologarea, si a citit-o toata. am stat 5 minute pana a lecturat ala. a doua oara m-a intrebat ce trebuie sa vada pe omologare. si i-am zis ca el ar trebui sa stie, nu eu. si am plecat.
cum ti-e norocul, si ce gabor infipt in cwr prinzi, caci daca vrea sa te arda, te arde ![]() p.s. am fost la RAR cu masina si l-am chemat pe ala de la certificari omologoari din brasov. i-am dat omologarea mea si i-am aratat masina. mi-a zis ca el a autorizat service-ul la care am pus-o eu (mi-a zis si cum il cheama pe sefu de acolo) si mi-a zis sa merg inapoi sa imi mai dea un certificat de conformitate, ca in situatia aia eram in neregula cu folia. am fost la service si mi-a dat certificatul de conformitate impreuna cu o copie a autorizatiei lor pentru montaj folii. This post has been edited by alindrgn: 29 Apr 2011, 21:26 |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:50 |