DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Sunet neidentificat, Zgomot ocazional - posibil frane?

duducordos
post 4 Apr 2008, 09:38
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am un logan Ambition 1.6 MPI an fabricatie 2005, achizitionata in septembrie 2006, deci inca in garantie (extenso). Nu am avut niciun fel de probleme tehnice pana acum, in 2ani si jumatate, ba chiar am fost super multumit de masinutza.

De circa doua saptamani am inceput sa aud un zgomot, ocazional, pe care nu reusesc sa-l identific. Zgomotul seamana cu cel scos de un pahar de apa, atunci cind se plimba degetul pe buza lui (stiti, sunt unii care canta la pahare umplute in mod diferit...), are o tonalitate joasa si continua (nu e huruit, nu e bolborosit, nu e sacadat, samd) si pare sa vina de undeca de sub masina, fata, spre stanga.
Banuiesc ca e de la frane (?) pentru ca apare in mers, dupa ce franez in trafic, si persista pana accelerez din nou si viteza creste. Poate sa se mentina intre 5 si 20 de secunde; am crezut ca poate fi de la ambreiaj, insa se aude si cu ambreiajul cuplat si cu el decuplat; nu are legatura de asemenea cu directia, pentru ca se aude independent de manevrele de schimbare a directiei, etc.
Mai adaug ca la revizia de 2 ani, cumulata cu ITA au descoperit ca nu aveam frane pe spate (??? - eu nu sesizasem nimic, iar masina iesise din revizia de 2 ani cind au pus-o pe banc la ITA, tot in cadrul SERVICE Dacia - Bistrita, apoi au intors-o la atelier au rezolvat franele si inapoi la ITA); revizia a fost facuta in sept 2007.

Vreo idee? Multumesc!

--------------------
Renault Clio II 1.5 DCI 2004 / Expression
Renault Clio II 2004 / 1.5 DCI / 65cp / LB07CF /
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AR-18-MOS
post 4 Apr 2008, 16:08
Post #2

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
vi_escu
post 5 Apr 2008, 00:25
Post #3

Membru somnambul

From: republica procurorilor

Da roata jos si verifica discul, placutele si etrierul.

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
duducordos
post 7 Apr 2008, 13:47
Post #4

Membru incepator

Mersi pentru linkul de mai sus, pare a fi aceeasi problema, totusi nu exista nici o rezolvare, se pare ca voi incepe periplul pe la service.

--------------------
Renault Clio II 1.5 DCI 2004 / Expression
Renault Clio II 2004 / 1.5 DCI / 65cp / LB07CF /
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 19:23
Forum Renault