inbunatatiri radio-cd, merge super cu stick-ul
![]() ![]() ![]() |
inbunatatiri radio-cd, merge super cu stick-ul
reddacy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 18 January 08 From: In inima Ardealului ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00004.JPG ( Size: 776.27k ) Number of downloads: 335 |
||
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- AB-29-RAZ
|
|||
clauditu2002 |
![]()
|
![]() claudiu Group: Members Posts: 166 Joined: 1 October 07 ![]() |
chestia najpa la ele e ca, daca ai dat din greseala in el, praf l-ai facut. am vrut si eu sa imi iau. dar cum noi ne tot batem in masina si cine stie ce mai facem p acolo, nu se merita. dar poate u esti mai linistit. asa e afacere buna
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Inseamna ca e o buna afacere cum ai facut tu ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
problema esre ca are un mic zgomot e fond care se repeta ca un tiuit itmic
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
clauditu2002 |
![]()
|
![]() claudiu Group: Members Posts: 166 Joined: 1 October 07 ![]() |
ar 18 mos cine?
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca vindeai cd-playerul si puneai aia 100 ron cred ca gaseai un mp3 care sa aiba si mufa pt stick.Modulatorul are un zgomot enervant si in plus e incomod.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
apostuviorel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 4 May 07 ![]() |
Asa este....calitatea nu este cea mai buna posibila. Elegant este sa ai intr-un mp3 player tot. ete o idee mai scump dar se merita. Cunosc un prieten care are asa ceva si int-o zona aglomerata din Galati aparatul lui a fost bruiat de un manelist.....
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
|
|
interlagos89 |
![]()
|
![]() Keep Walking Group: Members Posts: 300 Joined: 17 April 08 ![]() |
salut.am si eu o problema cu cd-playerul original al masinii.vreau s il inlocuiesc cu unul nou si nu vrea sub nici o forma sa iasa e prins cumva prin spate sau trebuie aplicata forta bruta?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|
DoubleG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 6 August 07 From: Rosiori De Vede (TR) ![]() |
interlagos89, Casetofonul original se scoate usor si fara sa tragi de el...
Are doua gauri in stanga si doua in dreapta, in gaurile alea se baga o scula speciala dar merge la fel de bine cu 2 sarme de 3 mm grosime si vreo 5-7 cm lungime. Ascuti sarmele cat de cat si le bagi in gaurile din stanga, sarmele actioneaza o lamela si partea stanga este eliberata (iese daca tragi cu mana usor). Procedezi la fel si pentru partea dreapta. |
--------------------
Dacia
Solenza Confort 1.4 MPI
2004
|
|
interlagos89 |
![]()
|
![]() Keep Walking Group: Members Posts: 300 Joined: 17 April 08 ![]() |
m-am descurcat pana la urma..multumesc foarte mult.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|
reddacy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 18 January 08 From: In inima Ardealului ![]() |
Nu e nici un zgomot de fond,poate aveti ceva ce va bruiaza,dar merge incet fata de CD si e putin ciudat sunetul ,parca mono....
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- AB-29-RAZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:49 |