Probleme cutie de viteza, cer rapid rezolvare/poze
![]() ![]() ![]() |
Probleme cutie de viteza, cer rapid rezolvare/poze
kalyyyyyy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|||
mircea.a |
![]()
|
![]() Posesor Dacia din 1987 Group: Members Posts: 295 Joined: 9 June 07 ![]() |
Intr-adevar, acolo ar trebui sa fie doua bucsi de bronz si in santul respectiv un stift. Daca nu gasesti stift pe masura poti sa faci o carpeala cu o sarma mai tare.
|
--------------------
Dacia
Logan Kissfm
1.5 dCi 85 cp. 2008
- B-83-WUF Dacia Logan KissFM 1.5 dCi 85cp B-83-WUF
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit dupa lungi cautari pe forum o poza cu ansamblu(sper ca respectivul nu vrea drept de autor
![]() This post has been edited by kalyyyyyy: 5 Apr 2008, 19:35 Attached thumbnail(s) Patina_schimbator_re.JPG ( Size: 85.88k ) Number of downloads: 370 |
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Sper sa nu se supere autorul topicului ,nu vreau sa deschid altul.Am si eu o problema constata in seara asta,si cum nu prea ma pricep la cutii de viteza cer sfaturi.
Problema arata in felul urmator : cand masina sta la relantii trepideaza schimbatorul si se aude o bataie in podea(nu este bataia de priza pentru ca face si cand tin ambreiajul apasat).Cand tin schimbatorul cu mana nu se mai aude. Intra frumos in viteza nu e nicio problema. Sa fie vreun tampon rupt la cutie?Sau de la timoneria de vorbea colegu' mai sus? |
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
Patina nu are cum sa fie. Dupa mine, e suportul la cutie care e ori rupt, ori daca are vreo bucsa de cauciuc aceea s-a defectat. Cel mai simplu, baga-te sub ea (cu masina f. bine asigurata) si misca cu mana. O lampa ar fi utila sa vezi ce e pe acolo.
Referitor laprimul subiect: nu dispera problema nu e grava, trebuie doarr schimbata patina. Pentru ca te grabesti, solutia din poza mi se pare ok! Succes! O mica precizare, aceste probleme nu sunt cu cutia propriu-zis, ci cu "interfatza" om-cutie de viteze ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
mitu2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 30 June 07 From: onesti ![]() |
kalyy... inlocuieste bieleta cu una de tip nou o sa fii uimit de rezultate o sa gasesti mai usor vitezele plus ca mai rezistenta neavint cuplajul ala patrat de cauciuc la jumatate la mine are un sant in care intra o siguranta asemanatoare cu cea care tine rolele cu ace la planetara(sper ca stii cam cum arata)
mad toz posibil sa fie vrun tampon rupt sau pe duca sau unul din suporti rupt sau fisurat(pote cel care are corp comun cu suportul tobei de esapament si se ating intre ele ![]() This post has been edited by mitu2002: 6 Apr 2008, 07:51 |
--------------------
pescariador amator
Megane 2 1.6 -16v
2006
- BC 06 AMX
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
Repet ,nu am probleme cu bieleta in sine ,vreau doar sa stiu cum e legata maneta de bieleta,atat(poza de mai sus nu este a mea).
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
pai ti s-a spus. Doua bucse de bronz. Doua pentru ca au cite un guler la capat si se baga una dintr-o parte, una din cealalta iar apoi intra axul ala prin gaura, iar la capat stiftul care tine tot ansamblul pe loc. Succes!
|
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
Am facut reparatia azi.Intradevar sunt 2 bucse de bagat si o saiba.Eu m-am chinuit fara groapa,doar cu masina pe cric si nu recomand nimanui sa incerce asta,e al naibi de inconfortabil si inevitabil te murdaresti ca porcul.Daca cineva are problema asta mai bine da 5-10 lei la un mecanic sau service.Se poate inchide din partea mea.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Fratilor,mi-am luat si eu o Dacie 1310 L din 1999,1397cmc,si problema e ca ii gasesc destul de greu vitezele.Ce ar trebui facut(schimbat)pe la ea ca sa fie cutia iar ca noua?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:06 |