Imi curge ulei si niste "apa"
![]() ![]() ![]() |
Imi curge ulei si niste "apa"
cmres80 |
![]()
|
||
![]() Respectul se castiga...nu se poate fura! Group: Members Posts: 173 Joined: 12 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1998 1.4L
- xx-xx-RES Some things never change...
|
|||
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu am inteles mai nimic in afara de faptul ca pierde apa si ulei. Pe unde, cand, in ce cantitati, fi si tu mai exact.
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
Dupa ce ne dai traducerea la textul de mai sus poate te ajutam.
![]() |
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Prima chestie care am inteles-o eu : ai schimbat uleiul si e inca curat dar dupa ce mergi mai mult cand opresti lasa picaturi negre- ulei uzat.
Asta nu e problema ca acel ulei uzat nu curge din motor. A ramas in scut si se mai scurge ca e cald.Mai ai rabdare si nu o sa mai aiba ce sa se scurga de acolo asa ca nu o sa mai lase picaturi. |
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
michimaus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 7 October 04 ![]() |
uleiul poate fi ori de la cutie ori de pe scut.in alta parte nu prea mai este ulei.
cu apa mai detaliaza.presupun ca nu ai scos sub masina furtunul care iese din capacul de la chiulasa.daca il ai sub masina e posibil de acolo sa pice.si asta e condens. |
-------------------- |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
omul parca zice (daca am inteles eu
![]() cat despre "apa", daca zici ca nu-ti mai scade si tot apare balta jos, aia poate proveni de la un caine/pisica daca ma intelegi ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
cmres80 |
![]()
|
![]() Respectul se castiga...nu se poate fura! Group: Members Posts: 173 Joined: 12 October 04 ![]() |
Nu am scut montat si nici furtun de la capacul culbutorilor scos...iar de animale nu e vorba...petele atat de apa cat si de ulei sunt in fata...sub cureaua de ventilator...deci uleiul negru nu poate fii de la cutie...nu stiu ce sa mai cred...
astept in continuare sfaturi.... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1998 1.4L
- xx-xx-RES Some things never change...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 22:55 |