robinet caldura, vreau sa il inchid
![]() ![]() ![]() |
robinet caldura, vreau sa il inchid
thedragon |
![]()
|
||
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1989
|
|||
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
E foarte posibil ca axul central al robinetului sa fie rupt, astfel incat poti sa dai de el in ce parte vreio ca tot deschis o sa fie.
Desfa capacul robinetului, scoate afara cilindrul ala central cu gauri, si pozitioneaza-l la 90 de grade fata de cum e acum. Nu-ti face porbleme ca iei aer in instalatie, ca oricum se aeriseste singura. Asta am facut si eu ieri, ca ma coceam in masina. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
ok multumesc, cred ca o sa ii pun robinet normal ii mai sigur
![]() |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pozitia inchis este cu clapeta de inchidere perpendiculara pe axul de curgere (adica pe directia pe care sunt pozitionate tevile de intrare/iesire).
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
thedragon |
![]()
|
pai asa am puso si era era cald un furtun...
|
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
De inchis se inchide manevrand in sens invers acelor de ceasornic pana da in opritor. Daca inca mai baga caldura gandeste-te sa il schimbi, poate nu odata, pt ca sunt destul de proaste.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
thedragon |
![]()
|
mda, se pare ca si ala ii stricat. Baga caldura ca nesimtita, multumesc de ajutor
|
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
NU cumparati robinete din alea negre turcesti de 26 de lei. Sunt foarte proaste.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
de care ar trebuii sa cumparam si cat costa ca al meu e intepenit
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
thedragon |
![]()
|
Multumesc de sfat Kruger dar incerc sa pun robinet sanitar
![]() |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:48 |