manson cauciuc far, cel din interior
![]() ![]() ![]() |
manson cauciuc far, cel din interior
sonycu |
![]() ![]()
|
||
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|||
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
daca nu gasesti, peste o saptamana ma duc cu masina la casco ca am lovit partea fata si retin un cauciuc ca si asa mi-l schimba...sper sa reusesc...asta in caz ca nu gasesti
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cata87 @ 15 Apr 2008, 14:18) daca nu gasesti, peste o saptamana ma duc cu masina la casco ca am lovit partea fata si retin un cauciuc ca si asa mi-l schimba...sper sa reusesc...asta in caz ca nu gasesti raman dator.. de fapt nu raman.. imi spui cat ma costa si batem palma.. multumesc.. chiar nu stiu unde sa mai caut/intreb.. cristi |
--------------------
Ex Dacia
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
s-a rezolvat..
m-a ajutat un user de pe forum.. mii de multumiri bogdan.. cristi |
--------------------
Ex Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:48 |