alarma, a picat alarma
![]() ![]() ![]() |
alarma, a picat alarma
ursu_florin2002 |
![]()
|
||
![]() Administrator Group: Members Posts: 279 Joined: 4 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2008 - 1,4 8v
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Sau ... sa verifici siguranta. Si mai zi ... in ce sens "a picat"? Ce face sau ce nu face?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ursu_florin2002 |
![]()
|
![]() Administrator Group: Members Posts: 279 Joined: 4 April 08 ![]() |
a picat- adica nu mai merge deloc: nu se mai aprinde nici ledul, nu se mai inchid nici usilede pe telecomanda, nici nu se mai aude nimic-sonor. Pe marsarier se aprindeau flash-urile (clipeau semnalizarile) pe stopurile spate, si facea niste beepuri - nu mai face nimic. Am gasit totusi o dioda arsa cazuta jos pe mocheta in partea soferului. Mi-a zis cineva ca e o dioda care permite curentului sa se duca intr-un singur sens ; altcineva ca e de la flash-urile spate. deci nu merge nimic.
17 Apr 2008, 18:12: Apropo.... care este siguranta de la alarma? Cineva mi-a aratat 2 sigurante intr-un bloc dar alea sunt bune This post has been edited by ursu_florin2002: 17 Apr 2008, 18:12 |
--------------------
Renault
Symbol
2008 - 1,4 8v
|
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Din descrierea ta, nu e alarma de fabrica, deci va trebui sa cauti siguranta respectivei alarme in alta parte.
|
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu cred ca e vorba de alarma din fabrica. Eu am alarma din fabrica, mi-a facut probleme si am deconectat-o (i-am scos mufa). Inchiderea centralizata merge in continuare.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
daca e o alarma pusa pe parcus atunci sigur are 3 sigurante pe firele care vin in ea ( una e pentru + alimentare iar celelalte 2 sunt pentru becurile de semnalizare) ! vezi totusi de unde e dioda aia cazuta ?!!!
|
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
valentin23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 August 08 ![]() |
salutare ,am o mare rugaminte srn mea are doar inchidere pe cheie si un fel de alarma daca o pot numi asa incepe sa tipe daca deschizi usile de pe fata portbagajul sau capota. as vrea sa i montez o alarma care o am acasa de la o alta masina dar nu stiu unde sa fac legatura cu inchiderea masini pentru ca la armarea alarmei sa se inchida si usile,ma pricep bine la electronica si nu as vrea sa merg la service sa dau o gramada de bani, doar ca trevbuie sa gasesc comanda de la inchiderea masinii .ma poate ajuta cineva?va rog mult.
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- IF 02 VLL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 03:15 |