Din seria un favor ..., ... vreau doar un click.
![]() ![]() ![]() |
Din seria un favor ..., ... vreau doar un click.
HellRaiser |
![]()
|
||
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|||
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
ai pierdut 5.42 litri de sânge.
de unde pana unde cifra asta? ![]() |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
bampirule!
![]() hai sa-ti donez si eu putin sange |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai fost mușcat astăzi; deci, nu ești afectat!
E ceva ciudat, ca la birou nu am patit asta pana acum. Oi avea colegi care citesc si forumul asta. Voi reveni! P.S Mai jucam si eu pe vremuri asa ceva, dupa cum se poate vedea si Aici |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
In incercarea de a intoarce favorul (si putin curios) am click'ait pe link'ul tau. Rezultatul: ai fost foarte ocupat.
"A monster tried to bite you, but got ahead of itself. It cannot bite so many victims within such a short period of time..." poate mai pe seara ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
si la mine spune ca ma fost muscat, verifica-ti link-ul!
(poate fi muscat doar 1user/zi de pe linkul tau pus pe forum) |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
urat mai esti
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe monstergame pot musca o victima la 2 minute, si deja ma muscasem singur. Bitefight e ruda mai saraca, acolo nu stiu la cat timp poti musca.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
HellRaiser |
![]()
|
Bampirii .... cred ca ma bag si pe monster. Alianta ceva einstein ?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ti-am dat click pe link, totusi nu inteleg caere e faza... lipsa de ocupatie?
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Exact !
....................................................................................................................... 3,34 l....cine ti-a dat cu toporu'n freza ? This post has been edited by l@u: 16 Apr 2008, 13:22 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Hellraiser, pe serverul pe care joc (world1) eu am impresia ca inscrierile sunt inchise de mult. tot nu merge sa dau click pe linkul tau.
L.E. de pe un proxyserver Ai fost mușcat de către DFD_HellRaiser și ai pierdut 2.19 litri de sânge. Guilty ! DIE ! I kill for pleasure in the name of my one true love. This post has been edited by einstein1984: 16 Apr 2008, 13:58 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
HellRaiser |
![]()
|
Am inteles einstein. P.s. cum e cu berea aia ? UP UP
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
|
|
megane2.2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 30 January 08 ![]() |
Ai fost mușcat de către DFD_HellRaiser și ai pierdut 4.85 litri de sânge.
|
--------------------
renault
megane II
2007
- B-06-DAN
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Ai fost mușcat de către DFD_HellRaiser și ai pierdut 5.53 litri de sânge.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Ai fost mușcat de către DFD_HellRaiser și ai pierdut 2.16 litri de sânge.
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 20:24 |