reclame cu sunet... :(
![]() ![]() ![]() |
reclame cu sunet... :(
Smiley |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
La mine nu are niciun sunet ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Nici la mine nu se aude nimic!
![]() |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
@Smiley- da' ce se aude la tine? Si ce browser folosesti? Ca si la mine e muta reclama!
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
hahahahahahah ce tare...io nu stiam de unde aud sunete suspecte...ca o fosneala de punga...deci asta eraaaaaaaaaaa...bine ca nu e altceva
ma gandeam ca mi so stricat cooleru de la calculator... ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
OOps! Pe IE7 se aude. Bine, nu e cine stie ce deranj...
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
se aude o declansare a unui aparat foto. nu foarte tare, dar totusi deranjant.
|
-------------------- |
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Asta si e rolul reclamei sa atraga atentia, daca nu auzeai sunetul respectiv iti dadeai seama ca era o reclama pe forum?, binenteles ca nu, asa ti-a atras atentia si ai vazut-o
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Smiley |
![]()
|
Discutiile privind rolul reclamelor si modul in care isi ating ele scopul este mai lunga.
Orice site serios impune niste reguli privitoare la reclame. Atat pentru a-si proteja vizitatorii, cat si pentru a-si proteja interesele. E simplu: daca un site afiseaza o reclama suparatoare, vizitatorii fie nu vor mai intra pe el, fie vor instala aplicatii gen addblocker. In ambele cazuri, cel ce pierde este site-ul care a afisat reclama, pentru ca pe de o parte va pierde din vizitatori iar pe de alta parte va pierde veniturile obtinute de pe urma vizitatorilor cu addblocker. Mai mult, cei din urma vor bloca nu numai reclama suparatoare, ci si toate celelalte reclame ce vor fi afisate vreodata pe site. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:08 |