aripa improscata cu vopsea marcaje...
![]() ![]() ![]() |
aripa improscata cu vopsea marcaje...
gmasterleo2000 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 11 August 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) kkt_alb.jpg ( Size: 217.28k ) Number of downloads: 131 |
||
--------------------
****** There is hope...
|
|||
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
O carpa umezita cu benzina/diluant. Si nu insisti pe acel loc daca vezi ca nu iese.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Incearca cu putina benzina pe o carpa si sterge eu am avut ceva stropi de la asfalt si am dat cu benzina si nu a patit nimik vopseaua desi am gri perla metalizat a sau iti mai recomand un polish foarte bun PREVENT tot asa dai cu o carpa pe acolo si freci bine pana se albeste apoi dai cu o carpa uscata si iese super adevarat.....eu am scos cateva pete de vopsea de pe masina cu acest polish super care scoate si zgarieturi si nu e mai mult de 20 ron cauta la magazine de piese si accesorii auto .Bafta
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cu polish iese sigur, am avut si eu masina patata cu vopsea albastra si a iesit.
This post has been edited by bobo77: 20 Apr 2008, 19:41 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
gmasterleo2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 11 August 07 ![]() |
hmm.. am prevent de ala.. dar ma gandeam ca daca il folosesc, nu va face decat sa inmoaie ambele straturi de vopsea (alba + albastra a masinii) si sa iasa un "borsh".. sigur nu e riscant ?
|
--------------------
****** There is hope...
|
|
viorel 77 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 30 January 08 From: Bucuresti ![]() |
NITRO-DILUANT, nu ataca vopseaua.
Si dupa aceea poti folosi polish. Optional |
--------------------
Dacia 1310
Break
2001
- B 26 DKR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:31 |