Motoras pas cu pas
![]() ![]() ![]() |
Motoras pas cu pas
Razvan.jbl |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 5 January 03 From: Buc-PL si retur ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1,6 Ambition Daca tatal tau nu este miliardar, tu nu ai nici o vina. Dar daca socrul tau nu e miliardar, atunci toata vina este a ta
|
|||
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
da esti sigur de da la motoras e ciriitu. ca am si io ciriitu asta de prin vara, da pina acum nu s-a inrautatit nimic in mersul motorului.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
Highlifer |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 23 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu este nici o problema...la mine se lasa socul mai greu spre exemplu, simptoma data tot de acest motoras pas cu pas. Pretul lui este 129EUR conform service-ului de la baza podului din Otopeni, de la IPSO.
Am fost sa-mi rezolv problema, ma enerva putzin, insa mi-au dat diagnosticul financiar si am zis sa mai astepte, dat fiind faptul ca mi-au spus ca nu are nici o treaba, nu se mareste consumul, daca tine relanti-ul e ok. Masina va cunsuma un pic mai mult decat la opriri. Atat si nimic mai mult, evident o cantitate insignifianta de carburant. Pt. tine, parerea mea este sa merigi totusi la un service, daca nu s-a stricat definitiv, poate trebuie doar curatat, ai putea evita aceasta cheltuiala pe care o sa o ai oricum vea mai tarziu. mai am o veste pt. cei interesati, haionul care scartaie se poate regla mai putin de 1 min, inaltati distanterele dintre portbagaj si caroserie. sunt 2 capacele de cauciuc negru in capetele haionului, dar riscati sa intre apa in masina, dar se poate pune cheder de la dezmembrari de Renault Berlingo, info primite acolo ins ervice si probate. e ok. Sa aveti bafta! |
--------------------
Dacia
Super Nova
- B 01 AIX
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La mine se pare ca acest motoras si-a dat obstescul sfarsit...
Am inteles ca totusi ar avea o siguranta pe undeva si ca ar trebui sa o verific mai inainte ...ca sa merg in service, siguranta sau mororas, stiu care ar fi raspunsul...4-5 milioane... Stie cineva care este aceasta siguranta?cum as putea sa o verific? |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am sa va rog sa continuati discutiile aici :
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=10831 Va multumesc ! P.S.: Sa stiti ca butonul "Search", adica http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Search&f=2 chiar functioneaza ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 07:19 |