Utilitate gaze eșapament, -în loc de cric-
![]() ![]() ![]() ![]() |
Utilitate gaze eșapament, -în loc de cric-
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Am vazut reclama la asa ceva intr-un numar din Sciences&Avenir (parca) de prin anii '80. Super ideea, oricum.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vazut cum erau unii sa moara din cauza asta. Niste turisti cu o Land Cruiser inchiriata, in Australia, s-au dus sa viziteze nu stiu ce lac secat in desert. Au facut pana si au bagat dracia aia aiurea si a impins in rezervor astfel incat li s-a spart (sau desprins, nu mai stiu exact) pompa de motorina. Au stat o saptamana doar cu 2 sticle de apa de era sa-i ia gaia. (discovery - i shouldn't be alive)
This post has been edited by fnp: 21 Apr 2008, 21:25 |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Daca punem pe ale noastre motoare de 1.4 ( in special cei cu dacia 14xx - 13xx ) nu moare motorul ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
are un priten o jucarie din asta.. functioneaza dar e cam murdara treaba, adica pe vreme mai urata aduni tot noroiul de sub masina si de pe jos.
de intepat balonul e putin probabil ca e din ceva tesatura tare cauciucata prin interior (tesatura tare = ceva gen rafie, dar mai densa si mai robusta) Motorasul cu care umple basica: ford focus 1.8 TDDI. - e ok dar mai mult de amuzament ca eu la cric ridic mai repede masina ca balonu asta.. si sa umfli balonul presupune sa ii dai talpa in gos.. ceea ce nu e tocma benefic mai ales la diesel. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:20 |