DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ajutor

alemaxim
post 22 Apr 2008, 11:37
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am si eu o problema toata treaba a inceput anul trecut prin aprilie cind m-a luat radarul cu 104 in Jilava chiar la intrare.Cum a fost faza Logan alb a venit tare din spate eu am crezut ca omul se grabeste am accelerat ca aveam masina in dreapta si m-am dat pe banda 1 sa-l las pe el sa treaca dupa 50 de metri ma trage pe dreapta ca am depasit viteza legala,bine zic dar eu sunt cu mama in masina si ma duc cu ea la spital ca e diabetica si nu se simte bine,el ca nu il intereseaza pe el ca de ce nu am chemat salvarea ,eu pai la cum vine salvarea moare mama,el ca nu e treba lui si prea putin ii pasa.Si acum incepe distractia depun contestatia pe 05.05.07 am primul termen prin octombrie la care incurc data cu luna si descopar ca contestatia mea este respinsa,fac recurs in termenul legal am termen in martie la care mi se spune ca motivele r4ecursului sunt csm vagi si trebuie sa le completez mai concret,si primesc termen pe 21 aprilie ma duc si invoc lipsa apararii si primesc termen pe 15 mai 2008.
Acum pe PV intocmit de nenea militianul ca altfel nu-i pot spune nu este trecuta seria aparatului radar nici nr auto pe care e montat si mi-a mai gresit si nr de la CI,al rubrica alte mentiuni a trecut exact asa cu minuta lui "Am vizionat inregistrarea video\am o urgenta la spital" in nemernicia mea am semnat PV.
Pe undeva pe forum e trecut ceva de genul "actiunea a ramas fara obiect"pt motivul ca ar fi trecut minim un an de cind ma aflu in litigiu cu IPJ Ilfov dar nimic concret in sensul asta adica o lege o ordonanta ceva de care sa ma leg?
In speranta ca nu v-ati plictisit citind povestea mea va multumesc anticipat pt ajutor biggrin.gif

This post has been edited by alemaxim: 22 Apr 2008, 11:39

--------------------
Jeep Grand Cherokee 2000 Limited
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adi_ar
post 22 Apr 2008, 11:45
Post #2

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

O parere probabil inutila:
Plateste amenda si suporta barbateste consecinta !

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
puiu82
post 23 Apr 2008, 12:21
Post #3

MOTANU'RAPIDIST!

Group: Members
From: bucuresti,giulesti

Subscriu la ce a zis Adi_ar.
Stiu ca e greu fara permis,dar ti-ai facut-o singur.
P.S. Pentru "urari de bine" te rog sa folosesti mesageria privata.
Bafta!

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 21:22
Forum Renault