mocheta laterale portbagaj, gasesc in Pitesti??
![]() ![]() ![]() |
mocheta laterale portbagaj, gasesc in Pitesti??
Mihaitzu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|||
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Da am vazut in targ bucati de mocheta neagra, dar sa sti ca nu e la forme facute asta trebuie sa faci tu.
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Nu prea vad cum sa reuseasca sa faca toate formele acelea.O sa te chinui o gramada de timp si tot nu o sa iasa ceva ca lumea.Cauta mocheta de Supernova,vine foarte bine,cu foarte putine modificari.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Eu am pus pe a mea nu e cine stie ce inginerie.
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
eu am luat sh de la robysme, de sn din demontare. Vezi ca mai sunt si altii care demonteaza sn daca doresti
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
TBonu...cu ce ai lipit mocheta in portbagaj????ca as vrea sa imi pun si io da nu stiu cu ce sa o lipesc:Dplzz
|
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
TBonu |
![]()
|
Cu prenadez cel mai bun este cel de la marca BISON.
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
ms mult.......TBonu.....
![]() |
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
Sandrin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 5 February 06 From: Constanta ![]() |
ca sa nu mai deschid un alt topic ... cine stie cu ce pot sa sterg niste urme, pete pe care le am pe plafon? cu o solutie / spray ceva, la fel si pe fetele de usi ... va rog
|
--------------------
dacia
solenza
2004 Solenza Confort 1.4 MPI '04
|
|
daniel8810 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 4 June 07 ![]() |
tbonu...pune si tu niste poze sa vedem si noi cum ti-a iesit lipirea mochetelor...k as vrea si eu sa fac treaba asta...dar as vrea mai intai sa vad cam cum ar trebui facut....multumesc mult
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 august
- IS 88 DDI
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Sandrin @ 23 Apr 2008, 21:04) ca sa nu mai deschid un alt topic ... cine stie cu ce pot sa sterg niste urme, pete pe care le am pe plafon? cu o solutie / spray ceva, la fel si pe fetele de usi ... va rog Se gaseste o spuma pentru curatat in supermarketuri si benzinarii,Maxi Foam,parca se numeste. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
sandrin mi-e la spalatorie mi-au curatat fetele de usi si tapiteria cu degresant, la bagat intr-un bidon cu pompita a bagat jumatate degresant jumatate apa si a iesit ca nou.
This post has been edited by bobi19xx: 24 Apr 2008, 14:44 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Va rog eu frumos, incercati sa nu mai chinuiti limba romana scrisa.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
TBonu |
![]()
|
@Sandrin: Incearca cu vanish sa speli tapiteria.
daniel8810: dsc00408cr1.th.jpg S-a dezlipit ca e de mult pusa si am bagat multe chestii pe acolo si nici prenadezul pe vremea aia nu era asa grozav. |
--------------------
dacia
solenza
|
|
daniel8810 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 4 June 07 ![]() |
TBonu spune-mi si mie cum sa intreb prin iasi de mocheta de care ai tu...ca mi se pare mai moale...pt a o putea modela dupa oala rotii...ce fel de mocheta e...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 august
- IS 88 DDI
|
|
TBonu |
![]()
|
Aia e o mocheta ordinara, nu din aceea de trafic greu, du-te la un magazinde mochete si cere cea mai subtire mocheta si spune-le pt ce iti trebuie, in plus cand pui prenadez pe mocheta ea se va inmuia.
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
ay08021 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 10 November 07 ![]() |
singura firma care produce mocheta gata formata nu mai face pt solenze. mai avea doar doua buc de partea dr si costa 25ron/buc. firma se numeste SARACORA, dar are mocheta de care a zis TBonu si costa 25 ron 1m/1,6m, este suficient, am cumparat eu azi>
|
--------------------
dacia
solenza
2003/clima
- AG 46 KTY
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Topic asemanator este la "Piese auto" .
2. inca se mai gasea acum weekendul trecut in targ la Vitan de DSN care merge perfect si in SLZ . 3. este bine sa NU lipiti cu ceva puternic pentru ca mai umblati pe sub mocheta , la cric , la ceva fire la stopuri , ba se face condens si nu-i ok sa nu aiba aerisire ... - parerea mea este ca un silicon universal transparent sau negru este de ajuns , eventual puteti da cu un strat de antifon si apoi sa puneti repede mocheta , astfel incat se si muleaza , se si lipeste putin si castigati inca putina liniste de la antifon . 4. mocheta , indiferent de care este trebuie sa lase tabla sa respire ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:10 |