VREAU SA PUN TUROMETRU
![]() ![]() ![]() |
VREAU SA PUN TUROMETRU
LUCHIAN_89GR |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 24 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004/EUROPA
- GR_89_LCY
|
|||
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cumperi un tablou complet si il montezi. gasesti detalii aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=4959&hl=
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LUCHIAN_89GR @ 24 Apr 2008, 07:15) AVAND O DACIA SOLENZA MADELUL EUROPA.NU AM TUROMETRU LA EA..SI AS VREA SA-I PUN.AM AUZIT CA SE POATE.DAR SINCER NU PREA AM GASIT CELE NECESARE PT A FACE ACESTE LUCRU..STITI VOI UNDE AS PUTEA GASI.SI CA MA-AR COSTA!MS ANTICIPAT 1. NU mai tipa la noi , adica scrie normal ca doar nu esti cu stea in frunte ! 2. CAUTA ca s-a mai discutat ! 3. Ai cateva optiuni in functie de cat de mult iti doresti sa modifici : - inlocuiesti ceasurile de Solenza cu cele de Logan ( fie si cu comp. de bord ) si rezolvi mai multe lucruri , dar costa ; - inlocuiesti doar ceasurile de Solenza cu unele de la un model superior ( Clima , Scala ) care au de toate ; - montezi suplimentar turometru pe stalp sau bord ( dupa preferinte ) cu o conectare a cablului direct la ECU pentru a prelua turatia . Eu am optat pentru prima varianta , dar este mai costisitoare , desi diferenta este f mare la final . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(LUCHIAN_89GR @ 24 Apr 2008, 08:15) AVAND O DACIA SOLENZA MADELUL EUROPA.NU AM TUROMETRU LA EA..SI AS VREA SA-I PUN.AM AUZIT CA SE POATE.DAR SINCER NU PREA AM GASIT CELE NECESARE PT A FACE ACESTE LUCRU..STITI VOI UNDE AS PUTEA GASI.SI CA MA-AR COSTA!MS ANTICIPAT daca ai drum in bucuresti ii dau eu ceasurile de rapsodie care au turometru. dai o bere si sunt ale tale, eu am pus de logan si nu am ce face cu ele. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
vlpvlp06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 16 March 08 From: Slobozia ![]() |
daca nu vrea el ceasurile,le vreau eu ca si eu vreau sa imi pun turometru.
sunt din bucuresti. |
--------------------
ex:dacia solenza/
volvo for life!!!/
T-5 power Magazin de piese auto on-line.
http://vlpauto.ro/ |
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
da-mi un mesaj cu nr tau de telefon
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
monescu_gabi |
![]()
|
![]() monescu_gabi Group: Members Posts: 132 Joined: 14 April 08 From: Pitesti ![]() |
Cat m-ar costa cele de logan cu computer de bord?
|
--------------------
Renault , Dacia
Megane 3 , Megane 2.2 , Logan Van
2012 , 2007 , 2008
|
|
benkenobi |
![]()
|
pe mine m-au costat 4 mil cu montaj. fara schimbatul culorii ( leduri)
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
benkenobi |
![]()
|
ceasurile s-au dat. Gratis, Iar bonus o reglare geometrie tot gratis.
vlpvlp06-multi km in bord fara probleme! |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
vlpvlp06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 16 March 08 From: Slobozia ![]() |
multumesc pentru ceasuri si geometrie.
astazi am montat ceasurile cu ajutorul lui free_fiber. e alta viata cu turometru. ![]() |
--------------------
volvo for life!!!/
|
benkenobi |
![]()
|
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
vlpvlp06 |
![]()
|
le-am montat asa cum erau,arata excelent.
|
--------------------
volvo for life!!!/
|
LUCHIAN_89GR |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 24 April 08 ![]() |
,.acuma ma citit msg..imi pare rau..orcum am bugetul de 150 ron pt asa ceva.asa ca dak se gaseste cineva.cu vre-o idee.ii stau la dispozitie pe id blue_snake56.ms orcum pt initiativa.
4 May 2008, 21:45: si apropo/as avea o idee..pt ca pe internet nu se poate vedea si discuta chiar tot ..asa ca dak ati dori..astia care aveti solenze.si care stati langa bucuresti sau in bucuresti.sa ne intalnim intr-o anumita zii.sa facem schimb de opinii..de informatii referitoare .la "bolizi"pe care ii conducem..ce zice-ti ??astept si alte ideii This post has been edited by LUCHIAN_89GR: 4 May 2008, 21:45 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004/EUROPA
- GR_89_LCY
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
ids2000 |
![]()
|
![]() membru in curs de modificare Group: Members Posts: 14 Joined: 2 September 07 From: bucuresti ![]() |
Salut baieti
Solnitza mea nu are turometru si nici indicator pt. lichidul de racire. dor Vitezometru si benzina. Vreau si eu sa ii montez si restul si din ce am vazut pe aici se poate, dar intrebarile mele sunt: daca exista toate firele trase pentru turometru si pentru indicatorul de apa, daca montez alt bord km se pot pastra si ultima unde gasesc un bord mai ieftin si functionabil? merci frumos si astept parerile si raspunsurile voastre |
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- b-04-xxx
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Firele nu sunt trase; de unde le tragi? Raspunsul il gasesti pe acest forum cu Search
![]() Km nu se pastreaza, noul bord aratand cati km are el memorat (cat avea masina de pe care a fost demontat). |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Se poate face un generator eletronic si se poate da cesul peste cap sau se poate reface km parcuri dinainte
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:36 |