Nevoie de ajutor, cutie
![]() ![]() ![]() |
Nevoie de ajutor, cutie
Paca |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|||
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
in primu rand mai ai nevoie de un prieten,si scule bune....si nu in ultimu rand mult chef de munca
This post has been edited by Sorin_18: 27 Apr 2008, 09:13 |
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Paca |
![]()
|
singur de ce n'as putea ?rog detalii...despre absolut orice factor implica demontatul cutiei si reparatia...ce scule...etc
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Eu iti recomand sa rogi un meserias sa se uite la ea. Du-te la dezmembrari la Luca si intreaba de Ciprian (cred ca inca mai lucreaza acolo). Se ocupa strict de cutii si motoare din cate tin eu minte. El a facut cutia pe "batrana" acum cativa ani si pot schimba vitezele cu doua degete. Tot el a facut cutia si pe CN-ul unui amic acum vreo 2 ani (cred) si functioneaza impecabil. Nu stiu cat ti-ar cere acum, dar eu zic ca e bine sa vorbesti cu el, macar informativ. Cutia e destul de "complexa" daca nu ai pe cineva cu experienta langa tine. Ciprian gasea bucse si alte minuni pe acolo (pur si simplu baga spitul si scotea piesa) pe care eu nu le vedeam nici cu lupa (si de masina ma ocup doar eu cu tatal meu...motorul a fost desfacut bucati bucatele si facut inapoi...am ceva experienta). Ca scule speciale tin minte ca el avea o cheie fixa polizata de 24 daca nu ma insel. Oricum mergi si vorbeste cu el...nu te costa nimic. Sincer daca nu as fi ocupat cu facultatea as veni sa te ajut ca imi place la nebunie mecanica
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Paca |
![]()
|
am un fost coleg de fac care lucreaza la luca...e mai mult decat un simplu lucrator...o sa vorbesc cu el...sa vad cum sta treaba...multumesc
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cv e complicata la reglat.nu e asa un proiect de weekend pt cine nu s-a mai bagat.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Paca |
![]()
|
pai asa cred si eu...cred ca o las pe mana unui mecanic cand o'i avea banii necesari.voi ce parere aveti ? cat sa fie o manopera pt schimbat diverse in cutie ?
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
nu stiu exact dar am auzit ceva de 3 milioane cu tot cu demontat/montat....apropo daca vrei iti dau nr la un mecanic....ieftin si bun
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Paca |
![]()
|
sunt din iasi,tu?
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
bucuresti.....soryy
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Paca |
![]()
|
no problem
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:18 |