M-am hotărât. Iau Logan. Niște mici întrebări.
![]() ![]() ![]() |
M-am hotărât. Iau Logan. Niște mici întrebări.
manu144x |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Nici una
2x2
1987
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Eu as duce "cazanu"' la un service dacia. Daca vreau sa-l vand, n-am nimic de ascuns. Accepta vanzatorul o verificare in service autorizat, e bine. Nu accepta? Gaseste altul!
Da-i si tu 50 de lei aluia care-l verifica. Normal n-are ce sa aiba la kilometrii astia. Numai sa nu fie lovit. Iar daca-i lovit, alora din service le sare-n ochi. E destul de greu sa-i pacalesti. Nu stiu daca pot da nume de service. Du-te la Valea Cascadelor cu "cazanul", ia mecanicul cu tine si mergeti doua minute pe soseaua aia. Apoi te duci in service, iti ridica aia masinuta, ii baga sonde pe peste tot, si-ti spun clar. Ia-o frate ca-i belea, sau baga-ti degetu-n esapamentu ei ca-i praf! |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Cauta un dealer Dacia care face si vanzare de vehicule SH (Dacia, bineinteles). Numai ca dCi de 85 de cai nu stiu daca o sa gasesti .. ai vreun motiv anume cu motorul Diesel, sau doar vrei sa fii 'la moda' ? De ce nu te orientezi catre un benzinar de 1.6? Sau ai ascultat prea mult folclor urban cum ca 'are consum mare, dom'le' ? A, si nu te arunca pe prima care-o vezi. Uita-te la vreo 5-6 .. macar.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Cyrusmddd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 21 March 07 From: Sibiu ![]() |
Manu144X
Probabil ca ai tu motivele tale pt care vrei DCI 85HP, dar de 8000E poti sa-ti iei logan nou nout si cu ceva dotari. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.4 MPI
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
manu, esti programator, ai 8000 de Euro, intra pe site la dacia la cofigurator, vezi cam cat te costa o masina noua (ce model vrei tu) apoi diferenta de bani o ceri imprumut de la parinti, prieteni, etc...
Ca ultima posibilitate iei imprumut din banca ( maxim 2000 Euro ar trebui sa-ti ajunga) Dar, o sa ai masina noua! |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
florinel_lva |
![]()
|
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
eu zic sa iti iei un ABS+ nou cu motor 1.6 ai AC optional
|
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@manu144x, nu o sa gasesti un Logan dCi SH fara probleme. Cel mai probabil daca o sa gasesti, o fi fost implicata intr-un accident.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
Daca iti iei second hand verifica urmatoarele:
-scurgeri ulei pe la distributie (problema des intalnita) -joc scaun sofer (un scaun nou costa in 12 si 17 mil) -Verifica daca are rugina (vopsea umflata, puncte de rugina) -vezi ca Loganul diesel de 65 de cai e destul de puturos -nu cumpara deasemenea pe cel de 1.4 benzina (motor puturos) Parerea mea este ca Loganul care merita cel mai mult este 1.6 Laureate sau Ambition (pt abs). Cei 90 de cai sunt ok pentru aceasta masina. P.S: Eu nu voi mai cumpara vreodata Logan nou sau second hand deoarece am avut multe probleme cu cel cumparat de nou aflat acum in dotare de un an. This post has been edited by RSV: 29 Apr 2008, 11:20 |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Uite aici un mic topic scris de Klaus si completat de unii membri despre ce se verifica la o masina noua sau SH:
http://www.daciaclub.ro/De-verificat-cand-...sina-t7238.html |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
manu144x |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 July 07 ![]() |
Mulțumesc tuturor pentru posturi.
Ideea cu cel de 85 cp nu e neaparat de modă, ci pentru că știu că cel de 65 e puturos. Nu vreau nici mașină de curse, doar cât să fie ok. Ideea e că am găsit dci-uri de 85cp la banii ăștia. Am găsit chiar și cu preluare leasing câteva, ceea ce e ok pentru mine. De ce nu vreau una nouă, este pentru că este prea mult. Asta e limita bugetară. Unul nou cum vreau eu e 12 mii de euro mai nou, după cum vedeți atașat. Cu motorul de 65 cp e mai ieftin cu 400 de euro. Ce-mi trebuie mie neaparat sunt: - servo-direcția, - abs-ul, - Aerul condiționat, - Geamurile electrice. Așa că second e cel mai bine. Deci ziceți să-i intimidez cu ideea de service, chiar mă gândeam la asta și eu. O să mă interesez în Cluj unde sunt, să nu vin până-n Oradea cu ea (de unde sunt eu de fapt). Într-un fel mă bate gândul să aștept și până iese Sandero, doar că îmi e de portbagaj, care nu se compară cu loganul. Mă apuc să diger topicul ăla, mersi de link bulldog. A da, și am nevoie neaparat de diesel, asta e problema majoră. (Tată cu meserie pe motorină) This post has been edited by manu144x: 1 May 2008, 02:08 Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 49.63k ) Number of downloads: 412 |
--------------------
Nici una
2x2
1987
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
O precizare. Nu se mai fabrica Logan cu motor diesel de 65Cp, numai de 70Cp.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Nero |
![]()
|
Mr Group: Members Posts: 94 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu zic sa faci un un credit de nevoi personale si iei masina noua.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2005
- Azur
|
|
WNS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 1 May 08 ![]() |
Avand in vedere pretul motorinei si intretinerea mai scumpa a unui motor diesel, e bine sa faci un calcul foarte amanuntit privind alegerea intre diesel si benzina.
Bafta multa si inspiratie maxima in alegerea ta. |
--------------------
Audi
A4 B7
2.0 TDI-2007-Multitronic Poți folosi orice limbaj dorești, niciodată nu poți spune altceva ... decât ceea ce ești.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Tinand cont ca dizelu' de 85 cp a aparut abia prin noiembrie 2007, te cam "arunci" cu capul inainte ! Nu cred ca cineva care-si ia logan il vinde dupa nici juma' de an doar ca s-a plictisit de el sau are o oferta mai buna. Ori esti naiv, ori e cineva prin preajma ta care iti infloreste lucrurile. Cum adica este puturos ala de 65 de cai ? Cati km te-ai dat si cu unul si cu altul ?
QUOTE(manu144x @ 1 May 2008, 02:51) Ce fel de meserie pe motorina ? De unde provine motorina ? Chiar si de la pompa sa provina motorina, un diesel nu mai renteaza decat daca faci cel putin 30.000 km pe an. In cazul in care nu provine de la pompa, la cat de sensibile sunt anumite subansamble ale motorului astuia, mai mult ca sigur ca economia pe care o faci se va regasi intr-o reparatie scumpa cat masina. Mai dai un search si mai descoperi una, alta ... This post has been edited by cristi.r: 2 May 2008, 23:02 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
Cred ca se refera la faptul ca o sa aiba parte de combustibil gratuit, caz in care renteaza fara doar si poate!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:06 |