Pierd lichid de frana, incepe sa se inmoaie frana, iar
![]() ![]() ![]() |
Pierd lichid de frana, incepe sa se inmoaie frana, iar
tzepesch |
![]()
|
||
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
ia ridica presul,poate iti curge chiar pe la pompa
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Neah, urmareste locul de parcare de pete. Eu bag mana in foc ca pierde pe la cilindrii, in spate. P-acolo mi-a mai pierdut si mie, am mai completat, da' pana la urma tot am ramas ca dementu' fara frane si era sa ma infig in blocu' de vis-a-vis...
Cu franele nu e de glumit, verifica la sange toate posibilitatile. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pe la cilindrii receptori spate.cand i-ai verificat ultima oara?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai rar, dar poate pierde lichid si:
-pe la pistonasele de frana fata (daca prind rugina ciupesc din garnituri) - patit cu un prieten -pe la garniturile vasului expansor chiar - patit chiar subsemnatul, dar asta nu influenta frana, ca nu apuca sa traga aer, si oricum se vedea de la o posta, ca uda pompa. Jentile cum sunt? las-o si nespalata cateva zile, intra pe un drum cu mult praf si urmareste care dintre jenti se mazgaleste de un lichid uleios, e destul de clara indicatia (daca pierde pe la roti) This post has been edited by ATM: 1 May 2008, 07:30 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
si la mine pierde lichid pe la roata dreapta spate.e foarte ciudat pt ca...asa patesc de fiecare data cand las masina pe dreapta o perioada.daca o folosesc zi de zi nu pierde gram de lichid,cum o trag pe dreapta in 2-3 zile nu mai am frana.
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Daca nu ai sparte conductele ( Doamne Fereste ), nu curge pe la roti, atunci pompa de frana e vinovata.
|
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
cosminus |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 18 September 07 ![]() |
Eu am patit ceva ciudat. Am schimbat garnituri pompa frana, iar dupa 2 luni cand a venit frigul (-10 grade) a inceput sa curga lichid intre servo si pompa, jumate de pahar in 5 zile. Dar frana aveam. Am schimbat garniturile si nu am mai avut probleme.
|
--------------------
Dacia
Berlina
2004i
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
pai, nu gasesc lichid pe asfalt, chiar si dupa 1 sapt de stationat, nu curge neam pe la pompa,
sabotii nu i-am verificat, cilindri, etc... f f ciudat, o sa-i mai fac o aerisire, sa vad, ii schimb si aerisitoarele. 1 May 2008, 14:21: rezolvat. intr-adevar, curgea lichid pe la o imbinarea dintre o conducta si furtunul etrierului. fie nu l-am strans eu cum trebuia, fie s-a slabit si arunca. era balta in bascula, si peste tot stropit. am strans, si am etansat cu silicon. am dat si cu praf sa vad daca mai apar urme de scurgeri This post has been edited by tzepesch: 1 May 2008, 14:21 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
Ce ai etansat...cu silicon, la frina?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
cosminus |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 18 September 07 ![]() |
Lichidul iti dizolva siliconul, cred ca l-ai pus de forma. Trebuia doar sa mai stragi, daca mai mergea si daca nu atunci desfaceai si vedeai care e problema
|
--------------------
Dacia
Berlina
2004i
|
|
tzepesch |
![]()
|
da, si tine! just in case.
am strnas, normal., dar pe unde aveam dubii am etansat. si nu a dizolvat nimic, ca atare sunt stranse cum trebuie. |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
emanuel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 13 November 07 ![]() |
Cauta pe la repartitor eu chiar zilele astea am observat ca pierdeam lichid de frana pe la repartitor
|
--------------------
dacie
1300
1977
- ct-03-tue
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:30 |